Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ACTUALIZARE ORĂ: Dezbatere despre sistemul judiciar din România la Parlamentul European din Strasbourg

0
Ora estimată pentru începutul dezbaterii este 17:45 (ora României). Eventuale modificări vor fi comunicate pe această pagină. Lista vorbitorilor este disponibilă aici

Parlamentul European organizează miercuri, 7 februarie 2018, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, dezbaterea cu tema „Amenințări la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar din România”.

Ora estimată pentru începutul dezbaterii este 18:30 (ora României). Informaţii precum eventualele modificări ale programului şi lista completă a vorbitorilor vor fi disponibile în cadrul secţiunii „Şedinţa plenară” sau pe site-ul EbS.

Informaţii tehnice:

Codul embed pentru retransmisie pe web este: <iframe id=”player” name=”player” width=”600″ height=”370″ scrolling=”no” frameborder=”0″ style=”overflow:hidden” src=”http://web.ep.streamovations.be/index.php/event/stream/180207-1600-special-romanian-justice-system-reform/embed?defaultLanguage=ro„></iframe>
Elementele marcate cu galben (dimensiune fereastră şi limbă audio) pot fi modificate. De exemplu, „RO” poate fi înlocuit cu „EN” sau „FR”.

Toate reuniunile Parlamentului European pot fi urmărite live pe EP TV sauEbS. Site-ul EbS conţine şi codurile embed pentru retransmisie pe web. Detaliile tehnice privind recepţia prin satelit pentru EbS sunt disponibile aici.

Centrul Multimedia al Parlamentului European pune gratuit la dispoziția mass-media fişiere video (circa 10 minute, broadcast quality), audio şi foto care ilustrează activitățile şi reuniunile Parlamentului European. Acestea sunt disponibile pentru descărcare la câteva minute de la înregistrarea lor. Pagina EPTV include o secţiune care permite căutarea şi descărcarea în format video a tuturor intervenţiilor care au loc în plenul Parlamentului European

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.