Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DeviceHub.net câștigă faza 1 a proiectului în cadrul programului Orizont 2020 și urmează cursa pentru finanțare de 2,5 milioane Euro

0

Proiectul start-up-ului DeviceHub.net este între cei 6% ce au accesat prima faza.

București, 27 Iunie: Device-Hub.net, jucător regional pe piața IoT (Internet of Things) a accesat prima fază a proiectului în cadrul apelului Orizont 2020, cel mai mare program de finanțare pentru cercetare și inovare din cadrul Uniunii Europene, oferind grant-uri proiectelor înaintate de IMM-uri din țările comunitare și partenere. Start-up-ul va primi 50.000 euro pentru pregătirea documentației și dezvoltare de produs pentru faza a doua, unde vor concura pentru o finanțare de până la 2,5 milioane euro. Programul Orizont 2020 este dotat cu fonduri totale de peste 80 miliarde euro în intervalul 2014 – 2020.

orizont 2020

Proiectul Device-Hub.net intitulat “Următoarea Generație de Conectivitate IoT (Internet of Things)”, a primit recenzii pozitive din partea comisei, fiind o platforma scalabilă ce oferă companiilor și dezvoltatorilor de produse, posibilitatea de a conecta și controla pe internet orice dispozitiv, echipament sau senzor. Tehnologia IoT (Internet of Things) prezentată de DeviceHub.net revoluționează modul în care ne raportăm la Internet of Things.

Platforma de aplicații IoT Device-Hub.net oferă posibilitatea creării de soluții și aplicații IoT sigure, customizabile ce pot fi rulate centralizat sau descentralizat, atât “on premise” cât și pe servere tradiționale, sau platforme cloud elastice precum Google sau Amazon.

DeviceHub este o platforma holistică și modulară, oferind integratorilor posibilitatea de a insera componente și funcționalități logice specifice, de a adăuga noi protocoale de comunicație fie proprietare, fie open source.

DeviceHub dă tonul transformării digitale

În contextul Smart City, de exemplu, o municipalitate poate controla, administra, și planifica a infrastructura publică, utilități și servicii, astfel orașele sunt mai eficient manageriate, într-un mod care este mai prietenos cu mediul înconjurător.

DeviceHub.net susține inovația și promovează dezvoltarea mediului IoT, oferind o componentă open source, gratuită până la o limită, unde atât companiile dar mai ales de universitățile, developerii și pasionații de IoT, pot testa beneficiile acesteia.

Pentru DeviceHub.net este o confirmare a inovativității conceptelor prezente în soluțiile noastre la nivel european, alături de creșterea interesului general în piață, pentru soluțiile IoT (internet of Things)”, a declarat Ionuț Cotoi, CEO & Co-Fondator DeviceHub.net.

Internet of Things, Smart city and Cyber - Physical system concept. Smart things icons mesh on double exposure of business man and city traffic night background.

Internet of Things, Smart city and Cyber – Physical system concept. Smart things icons mesh on double exposure of business man and city traffic night background.

Despre DeviceHub.net: Start-up inovator din domeniul IoT (Internet of Things) în regiunea central și est europeană, DeviceHub.net oferă soluții integrate cloud de conectare, acces și monitorizare în timp real pentru companii.

##

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.