Designerii romani au inaugurat o galerie in Austria

0

De Ziua Nationala, designerii romani de obiect au inaugurat o galerie in Graz, pentru publicul austriac 

Incepand cu 1 Decembrie, Galeria Kunstbarkeiten dinGraz–Austriagazduieste si propune publicului austriac o serie de obiecte create de designeri romani.

Astfel, cele mai recente colectii de portelanuri pictate manual de la Wagner Arte Frumoase si Povesti –  “Heraldica”, “Ghirlande din gradina mea”, “Peisaj fantastic in alb si negru”, “Dealuri de aur” , “Spargatorul de nuci”, “Poveste cu Tarot” si “Gradina cu giuvaere – bijuterii de seara si de gala” se regasesc acum in galeria de la Graz.

Odata cu aceasta, casa Wagner propune inAustriasi obiectele din seria “Photophore” – lampi- fantezie, create si produse inRomaniasi dispuse in  forme insolite, prin suprapunere a diverse accesorii de ceai si cafea din portelan.

De asemenea, designerul Anca Fetcu propune in Austria o serie de obiecte de iluminat – lampi din colectiile Terrier, Kiss Me sau Dripping Light.

“Am avut un feedback foarte bun la lansarea galeriei din Graz. Publicul austriac a apreciat obiectele romanesti si speram sa putem lansa produse si pe alte piete externe”, spune designerul Anca Fetcu.

Inaugurata pe 1 Decembrie 2012, Galeria Kunstbarkeiten promoveaza interculturalitatea romano-austriaca prin artisti si designeri romani si austrieci. Alaturi de designerii de obiect, in galerie se regasesc si lucrari ale unor artisti plastici romani.

Pagina de Facebook a Galeriei Kunstbarkeiten

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

www.bucharestdesigncenter.org          

           

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează