Designeri romani in premiera la „Saptamana Modei“ din Berlin!

0

Alina Botea, Lucian Broscăţean, Mihaela Glăvan, Andreea Muşat, Irina Schrotter şi Angela Vasiliu îşi vor prezenta colecţiile la Berlin în data de 19 ianuarie 2011 la „Săptămâna Modei”.

Primul din sezon şi cel mai în vogă eveniment de modă, Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, include în programul său din acest an şi creaţia românească. O delegaţie de designeri, dar şi firme din România vor fi prezente la 19 ianuarie, pe podiumul „Săptămânei Modei“ de la Berlin şi în cadrul Berlin Premium Messe, anunţă adevarul.ro

foto Florin Ghinda

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comments are closed.