Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Design românesc la Salone del Mobile Milano

0

Metal Creativ, un atelier de design autohton, reprezintă România la editia 56 a Salonului Internațional de Mobilă de la Milano desfășurat în perioada 4-9 aprilie. Obiectele de design ale brandului românesc sunt expuse în pavilionul național organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat în colaborare cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Centrul Expozițional Fiera Milano Rho. O parte din mobilierul expus de Metal Creativ este cusut manual cu motive folclorice românești.

image002

„ Salonul Internațional de Mobilă de la Milano este un punct de referință internațional al industriei de mobilier. Suntem onorați să ne număram printre reprezentanții României la acest eveniment și sperăm să facem designul românesc mai cunoscut în afara hotarelor. Piesele de mobilier Metal Creativ sunt atipice, Linia Tradițional, de exemplu, este compusă din piese de mobilier din metal, cusut manual cu diverse motive folclorice.  Tehnica cusutul în tablă de oțel a fost lansată de Metal Creativ la începutul anului trecut și a fost primita cu mult entuziasm de publicul român. Sperăm ca feedback-ul de la Milano să fie același”, declară Lucian Haritonov, fondator Metal Creativ.

Prodigiosul eveniment de design prezintă cele mai noi tendințe în designul amenajărilor interioare, idei îndrăznețe și prototipuri, creații ale designerilor de renume,  dar și ale tinerilor artiști în plină rampă de lansare.

Printre produsele propuse de Metal Creativ pentru acest eveniment se numără: Banca metalică „Dor”, setul de mobilier „Chitară”, peretele decorativ Blue Horizon și o serie de ceasuri de perete, cusute manual, din colectia „Back in time”.  Aceste obiecte de design sunt ideale pentru acasă, interior sau curte, precum și în oricare alt spațiu – restaurant, birouri, firme, etc.

Despre Metal Creativ:

Atelierul de design Metal Creativ a fost lansat la începutul anului 2016, pornit din pasiunea unor antreprenori de a realiza lucruri inedite din metal. De-a lungul timpului, oțelul a devenit metalul nostru preferat. Un material dur, rezistent, însă versatil, în același timp. Ulterior, a venit procesul de “îmblânzire” a oțelului prin combinarea lui spectaculoasă cu alte materiale mai “moi”, precum lâna și lemnul. Astfel, am inventat o noua tehnică inovativă – cea a cusutului pe tablă. În 2016 am decorat standul României la evenimentul cultural Piața Europei din Paris, în cadrul UEFA Euro 2016, precum și la Târgul de Turism al României. Ne puteți viziona linia completă de produse la Showroom-ul Metal Creativ din Șoseaua Morarilor nr 1, în incinta Postăvăriei Române.

www.metal-creativ.ro/ Facebook Metal Creativ

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.