Design românesc la Maison & Objet Paris

0

Bucin Mob expune design românesc la Maison & Objet Paris

În perioada 8-12 septembrie, compania producătoare de mobilier Bucin Mob va fi prezentă în cadrul târgului Maison & Objet, ce are loc în orașul Paris.

Bucin Mob _ Maison&Objet 1

Colecția ”Bucin Mob Design Collection – Solid Wood Furniture”, ce a fost lansată în luna ianuarie a anului curent la Koln, va fi expusă internațional pentru a 3-a oară anul acesta, încântând publicul cu piesele de mobilier create de designeri români.

Pornind de la premisa că dezvoltarea industriei de mobilă românești are nevoie de produse bine structurate pentru a servi oamenilor în orice context, echipa Bucin Mob a apelat la expertiza designerilor pentru a crea piese de mobilier de înaltă calitate.

Colecția de design numără în acest moment 26 de piese de mobilier ce sunt produse în serie în fabrica din orașul Reghin. Echipele care semnează designul produselor sunt Izzi Design Box, Dizainăr, Woodyo și Peter’s Design.

Trei modele noi de mobilier vor fi prezentate în cadrul Maison & Objet, trei variante îmbunătățite de mese. Este vorba despre varianta extensibilă a mesei ”Colorline” (ce are design semnat Dizainăr și a fost lansată anul acesta la târgul Salone del Mobile Milano) și două variante ale gamei ”Low Poly”, cu inserții de cupru și finisaj periat. Gama ”Low Poly” include o masă cu dimensiune de 2,4 m, banchete și comodă, iar designul este realizat, de asemenea, de către echipa Dizainăr.

Ne bucurăm să vedem interesul crescut al publicului pentru piața produselor de mobilier din lemn masiv. Obiectele din colecția de design au fost deja integrate cu succes în amenajări privateși în spații de birouri, atât în România cât și în alte țări.”, a adăugat Mihnea Gheorghiu, Director Regional Bucin Mob.

De asemenea, mesele de cafea ”Clear Surf” și ”Equilibra” sunt prezentate publicului internațional, alături de comoda ”Round”, toate cele trei având design semnat Izzi Design Box. Designul standului este semnat de echipa Dizainăr, iar printre produsele de design românesc expuse se numără și două obiecte semnate Brut Concept și anume ”Dice” și ”Taburet Branch”.

Echipa Bucin Mob se va afla la evenimentul Maison & Objet Paris în perioada 8-12 septembrie, iar standul poate fi vizitat la Hall 4 – standul E 110.

Bucin Mob _ Maison&Objet 3

Detalii suplimentare despre colecția de design românesc Bucin Mob ”Solid Wood Furniture”:

Catalog online: http://bucinmobdesign.com/

Website: http://bucinmob.ro/

Despre Bucin Mob

Bucin Mob este compania românească fondată în Transilvania, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului.

Aici vei găsi elemente eco pentru casa sau compania ta: ferestre și uși din lemn stratificat, construcții din lemn și mobilier de grădină.

Bucin Mob Design Collection’ a fost lansată în anul 2017 și reprezintă o colecție cu 25 de produse din lemn masiv, create în colaborare cu designeri români. Fiecare piesă de mobilier este creată din lemn de stejar, folosind de asemenea materiale alternative precum rășina epoxidică, marmura, aluminiu sau crom.

Produsele Bucin Mob oferă avantaje și beneficii reale, atât pentru piața națională cât și pentru cea internațională. Clienții actuali provin din țări precum Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franța sau Finlanda. Compania a luat naștere în anul 1993 și a pornit ca o afacere de familie.

Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, BSCI și ISO 9001/2008.

Despre Maison & Objet

În perioada 8-12 septembrie 2017, în cadrul complexului expoziţional Paris – Nord Villepinte, Franţa se desfăşoară ediţia de toamnă a celui mai important salon internaţional din Europa din industria mobilei şi decoraţiunilor, „Paris/Maison&Objet 2017”. Tema acestei ediții este ”Comfort Zone”. Târgul este un eveniment bi-anual reprezintă o autoritate internațională în domeniile de home decor, design de interior, arhitectură și lifestyle.

www.maison-objet.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.