Descoperire importanta in medicina facuta de un profesor de origine romana in SUA

1

Un profesor de origine română, Victor Velculescu de la Universitatea „Johns Hopkins“ din Maryland, Statele Unite ale Americii, a făcut posibilă identificarea cancerului cu o simplă analiză de sânge.

Victor Velculescu (40 de ani) a revoluţionat medicina, după ce a pus la punct primul test genetic din lume care identifică semnătura genetică a tumorilor.

Știrea completă este pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Congratulations for Mr Velculescu! We are proud of him! Continue like that, because long sufferences can be treated! Where there is hope and faith in God, everything is possible!

Comentează