Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă-ți stilul de mâine călătorind în jurul lumii

0

Descoperă-ți stilul de mâine călătorind cu Samsung Galaxy S6 în jurul lumii.

Samsung Electronics România, lider în tehnologia mobilă, te trimite într-o călătorie în jurul lumii de două săptămâni, pentru a te ajuta să-ți descoperi stilul de mâine, alături de cele mai avansate smartphone-uri ale momentului, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Concursul face parte din campania „Lifestyle Transformation Journey” prin care Samsung Electronics România își propune să le ofere utilizatorilor o experiență cu totul specială, care îi va îmbogăți spiritual și cultural.

Lifestyle Transformation Journey

Sub conceptul Lifestyle Designer, lansat la nivel local, Samsung își propune să le ofere consumatorilor, prin intermediul tehnologiei, experiențe care să îi inspire în continua transformare a stilului lor de viață. Studiul local pe care l-am realizat, ne-a confirmat că rolul tehnologiei în viața consumatorilor este mult mai vast, aducându-le nu numai eficiență sau confort, ci și noi oportunități în stilul de viață și dezvoltarea personală. De aceea ne-am decis să pornim, împreună cu cele două produse revoluționare pe care tocmai le-am lansat,  într-o călătorie în jurul lumii care să îi inspire pe consumatori în transformarea lor de mâine, prin design, performanță, pasiune și momente de neuitat”, a spus Mihaela Stănoiu, Head of Marketing în cadrul Samsung Electronics România.

Trei câștigători vor călători în patru mari orașe ale lumii – Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires – însoțiți de Cristian Onețiu – Life Coach, autor și antreprenor, care va participa activ la dezvoltarea lor personală, prin sesiuni de life coaching și sfaturi potrivite profilului fiecăruia. Concursul se va desfășura în perioada 18 martie – 5 aprilie.

„România are nevoie de modele noi de oameni de succes care își dezvoltă toate ariile vieții lor”, a declarat Onețiu. „Călătoria este unul dintre cele mai eficiente moduri de a-ți transforma stilul de viață, datorită experiențelor diferite pe care le trăim. Sunt entuziasmat de acest proiect și am decis să mă alătur pentru a contribui la cel mai interesant program de dezvoltare personală creat la o asemenea scară. Sunt convins că voi lucra cu persoane deschise experiențelor multiculturale, cu un apetit crescut în a-și construi propriul «plan de viață», echipați cu competențe și tehnologie de ultimă generație”.

Doi dintre câștigători vor fi aleși dintre cei care fac pre-comandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung (operatori sau retaileri), până pe 5 aprilie*. Dintre aceștia, în urma unei trageri la sorți, 30 de persoane vor da un test pentru a demonstra cât de bine cunosc smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge și sistemul de operare al acestora. Participanții care obțin cele mai mari două punctaje vor pleca în excursie.

Cel de-al treilea câștigător va fi ales în cadrul unei aplicații de Facebook pe pagina Samsung Mobile România. Dintre toți cei înscriși, vor fi aleși 60 de semifinaliști prin tragere la sorți, urmând ca juriul campaniei să aleagă șase finaliști. Publicul va fi cel care va decide cine primește premiul: călătoria în cele patru orașe încărcate cu istorie, cultură și inspirație.

Astfel, în perioada 13 – 16 aprilie, cei șase finaliști vor putea fi votați de public pe pagina Facebook Samsung Mobile România, iar participantul cu cele mai multe voturi va fi marele câștigător al călătoriei. Câștigătorul premiului va fi anunțat pe 17 aprilie 2015. Tot atunci va fi anunțat și câștigătorul unui voucher de 4,000 RON. În acest concurs vor fi înscriși automat toți cei care participă pe pagina de Facebook Samsung Mobile România la procesul de votare al câștigătorului.

Pe parcursul călătoriei, câștigătorii vor avea la dispoziție cele mai avansate smartphone-uri de pe piață, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, care, prin specificațiile inovatoare de care dispun, îi vor ajuta să își definească stilul personal.

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt cele mai noi smartphone-uri de top lansate de Samsung, echipate cu tehnologie de ultimă generație și cu un design elegant, ce le oferă utilizatorilor experiențe mobile superioare. Construite din metal și sticlă Gorilla Glass 4, smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Dispozitivele sunt echipate cu tehnologie de încărcare wireless și pot funcționa timp de 4 ore, după doar 10 minute de încărcare a bateriei. În plus, în doar jumătate de oră, bateria telefonului este alimentată la 50%.

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt disponibile la precomanda începând cu această săptămână și vor putea fi achiziționate din a doua parte a lunii aprilie.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 307.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru http://www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

*detalii referitoare la promoție și lista partenerilor sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile România

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.