Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deschiderea expoziției temporare „Românii în Marele Război” la Muzeul Național al Armatei din Chelsea, Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord

0

Aniversarea unui secol de la Marele Război și drumul spre Marea Unire reprezintă scopul expoziției Românii în Marele Război/Romanians in the Great War, ce va fi vernisată miercuri, 20 iunie 2018, ora 18:30, la National Army Museum din Chelsea, Londra.

Românii în Marele Război este un proiect comun al Institutului Cultural Român din Londra și al Muzeului Național de Istorie a României, care îmbină informația foto-documentară, ce narează istoria pas cu pas a războiului și a unificării națiunii române, cu elemente multimedia – filme de epocă, secvențe filmate pe frontul Primului Război Mondial și păstrate în arhive, filme recente dedicate războiului. De asemenea, vor fi expuse medalii, hărți dar și replici ale uniformelor Armatei Române din timpul Marelui Război.

Expoziția, deschisă până la data de 15 iulie 2018, prezintă publicului britanic periplul tragic, dar victorios al statului român din perioada Marelui Război și până la Marea Unire.

https://www.nam.ac.uk/whats-on/temporary-display-romania-and-great-war

https://www.nam.ac.uk/whats-on/display-launch-romania-and-great-war

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.