DESCARCĂ GRATUIT: Manual despre Teatru Imagine și Teatru Forum utilizate la identificarea soluțiilor la problemele sociale

0

Români în cautarea de soluții la problemele sociale în Europa și Africa

În perioada decembrie 2012 – decembrie 2013, Asociația A.R.T. Fusion a desfășurat  proiectul „Act for What You Believe”, proiect ce a fost creat din nevoia de a căuta un răspuns la problemele sociale reprezentative atât pentru Europa, cât și pentru Africa.

act for

Proiectul a urmărit capacitarea a 6 organizații de tineret din România, Slovenia, Bulgaria, Tanzania, Uganda și Ghana în utilizarea teatrului imagine și a teatrului forum ca metode de lucru sociale pentru a îmbunătăți gestionarea conflictelor și a cazurilor de opresiune din comunitatea locală.

22 de lucrători de tineret și voluntari au facut parte dintr-un proces intensiv de învățare experiențială care a inclus sesiuni de învățare interculturală, educație globală și metodologie specifică pentru dezvoltarea de competențe de bază în lucru cu metoda teatru forum.

Rezultatele principale ale proiectului sunt:

O rețea de multiplicatori de Teatru Forum activă în Europa și Africa

Un manual scris în limba engleză care reprezintă o resursă pentru orice persoană interesată  sa folosească Teatru Imagine și Teatru Forum. Îl puteți descarca  de aici

Impact asupra a mai mult de 1000 de beneficiari direcți care au încercat să găsească o soluție la probleme sociale cu care se confruntă la nivelul comunității lor

Un film resursă creat pe bază experiențelor avute în proiect.

Iar dacă sunteți interesați să aflați mai multe și despre alte proiecte marca A.R.T. Fusion vă așteptăm la noi pe site www.artfusion.ro sau pe facebook.

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează