DESCARCĂ GRATUIT: Manual despre Teatru Imagine și Teatru Forum utilizate la identificarea soluțiilor la problemele sociale

0

Români în cautarea de soluții la problemele sociale în Europa și Africa

În perioada decembrie 2012 – decembrie 2013, Asociația A.R.T. Fusion a desfășurat  proiectul „Act for What You Believe”, proiect ce a fost creat din nevoia de a căuta un răspuns la problemele sociale reprezentative atât pentru Europa, cât și pentru Africa.

act for

Proiectul a urmărit capacitarea a 6 organizații de tineret din România, Slovenia, Bulgaria, Tanzania, Uganda și Ghana în utilizarea teatrului imagine și a teatrului forum ca metode de lucru sociale pentru a îmbunătăți gestionarea conflictelor și a cazurilor de opresiune din comunitatea locală.

22 de lucrători de tineret și voluntari au facut parte dintr-un proces intensiv de învățare experiențială care a inclus sesiuni de învățare interculturală, educație globală și metodologie specifică pentru dezvoltarea de competențe de bază în lucru cu metoda teatru forum.

Rezultatele principale ale proiectului sunt:

O rețea de multiplicatori de Teatru Forum activă în Europa și Africa

Un manual scris în limba engleză care reprezintă o resursă pentru orice persoană interesată  sa folosească Teatru Imagine și Teatru Forum. Îl puteți descarca  de aici

Impact asupra a mai mult de 1000 de beneficiari direcți care au încercat să găsească o soluție la probleme sociale cu care se confruntă la nivelul comunității lor

Un film resursă creat pe bază experiențelor avute în proiect.

Iar dacă sunteți interesați să aflați mai multe și despre alte proiecte marca A.R.T. Fusion vă așteptăm la noi pe site www.artfusion.ro sau pe facebook.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.