Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Delta Studio vine în premieră la BIFE-SIM cu un brand de mobilier 100% românesc

0

Brandul Formmat va fi lansat oficial în luna octombrie. Vizitatorii târgului vor beneficia de un discount de 25% și de proiectare gratuită la achiziția oricărui produs marca Formmat

Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare, expune la BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă din România, o colecție de mobilier din esențe românești dezvoltată în parteneriat cu designeri și arhitecți autohtoni. Vizitatorii târgului vor putea admira în standul Delta Studio bucătăria şi baia e-MOTION care oferă posibilități variate de personalizate prin schimbarea elementelor decorative semnate de designerul Marie Nouvelle.

e-motion

Formmat propune vizitatorilor târgului BIFE-SIM colecții de autor cu design și producție 100% românești. Mobilierul expus este unul modular, adaptându-se cu ușurință oricărui spațiu. Fiecare colecție Formmat se remarcă prin combinația unică dintre formă și material, design și funcționalitate, cu o preocupare sporită pentru detalii și caracteristici tehnologice. Toate produsele proiectate sunt lucrate cu măiestrie într-o fabrică din Piatra Neamț.

“Formmat își propune să aducă un suflu nou pieței de mobilier din România prin concepte și soluții unicat. Piesele de mobilier create de arhitecți de interior, designeri de produs și artizani în lemn reprezintă o marcă a creativității românești, premiată în cadrul mai multor competiții internaționale” a declarat Irina Androne, Brand Manager Formmat, care va fi prezentă în cadrul târgului alături de arhitecții care semnează colecțiile.

Delta Studio lansează sâmbătă, în standul 17, pavilionul C3 din cadrul BIFE-SIM, colecţia e-MOTION, bucătărie şi baie, un proiect al arhitectului Victor Grosu. Acestea sunt personalizate cu plăci decorative create de designerul Marie Nouvelle, care va fi prezentă sâmbătă la stand alături de arhitectul Victor Grosu pentru a răspunde întrebărilor vizitatorilor. Noul concept de bucătărie, creat din lemn și esențe românești și aliniat celor mai noi tendințe și inovații din industrie, devine pretext de socializare și degustare a preparatelor tradiționale (pâine de casă, zacuscă, gemuri, vin din miere, plăcinte aburinde și multe altele).
Duminică, 20 septembrie 2015 , de la ora 13:00, Petru Buiucă, primul câştigător „MasterChef” în România, va arăta la standul Delta Studio cum se gătește românește într-o bucătărie dotată cu cele mai înalte caracteristici estetice și tehnice.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de un discount de 25% și de proiectare gratuită la achiziționarea oricărei colecții Formmat.

Colecțiile Formmat (OTONO, CUTIA și BARON) vor putea fi admirate în premieră în showroom-ul Delta Studio din Strada Progresului numărul 1-3 din București, ce va fi deschis weekendul acesta între orele 10:00 si 18:00. Arhitecţii brandului Formmat își vor prezenta colecțiile vizitatorilor aflați în căutare de soluții inteligente de amenajare, iar mobilierul din esențe românești va fi completat de gustări și degustări autohtone.

BIFE-SIM este cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, aflat la cea de-a 15-a ediție. În weekend-ul 19-23 septembrie 2015, la Romexpo vor expune peste 300 de producători din acest domeniu de activitate. Ediția anterioară a BIFE-SIM s-a bucurat de un număr de 23.422 vizitatori, specialiști și public larg, pe o suprafață totală de expunere de 30.000 metri pătrați, reunind pentru o perioadă de 5 zile un număr de 325 de companii participante, provenind din 10 țări.
www.formmat.ro

www.antonescupr.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.