Delegat de Tineret la Natiunile Unite

0

Consiliul Tineretului din Romania a lansat sesiunea de inscrieri pentru editia 2009-2010 a competitiei “Delegat de Tineret la Natiunile Unite!”

unyouth-150x150La concurs pot participa persoane cu varsta cuprinsa intre 18 – 25 de ani, care au vointa, interes pentru problemele cu care se confrunta tinerii la nivel global, numeroase cunostinte privind activitatile ONU, o perspectiva inovatoare asupra modului in care pot fi solutionate problemele tinerilor.

In intreaga lume sunt 40 de delegati de tineret care concep un plan de actiune pentru a oferi oportunitati egale de dezvoltare pentru toti tinerii.                                       

Dosarul de candidatura trebuie sa cuprinda:

1. un CV model european

2. un eseu in limba engleza de maximum 1500 de cuvinte cu tema „Youth Impact on Social Development: Education, Climate Change and Youth Participation”

3. o scrisoare de motivatie in limba romana de maximum 500 de cuvinte

4. o scrisoare de recomandare de maximum 500 de cuvinte (din partea unei organizatii, a unui profesor, a unui angajator etc)

Dosarul complet trebuie trimis la adresa de e-mail – delegatdetineret@ctr.ro

Ultima zi de aplicatie este 2 august 2009!

Mai multe informaţii pe www.unyouthdelegate.ro
Ştirea a fost preluată de la Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează