Delegat de Tineret la Natiunile Unite

0

Consiliul Tineretului din Romania a lansat sesiunea de inscrieri pentru editia 2009-2010 a competitiei “Delegat de Tineret la Natiunile Unite!”

unyouth-150x150La concurs pot participa persoane cu varsta cuprinsa intre 18 – 25 de ani, care au vointa, interes pentru problemele cu care se confrunta tinerii la nivel global, numeroase cunostinte privind activitatile ONU, o perspectiva inovatoare asupra modului in care pot fi solutionate problemele tinerilor.

In intreaga lume sunt 40 de delegati de tineret care concep un plan de actiune pentru a oferi oportunitati egale de dezvoltare pentru toti tinerii.                                       

Dosarul de candidatura trebuie sa cuprinda:

1. un CV model european

2. un eseu in limba engleza de maximum 1500 de cuvinte cu tema „Youth Impact on Social Development: Education, Climate Change and Youth Participation”

3. o scrisoare de motivatie in limba romana de maximum 500 de cuvinte

4. o scrisoare de recomandare de maximum 500 de cuvinte (din partea unei organizatii, a unui profesor, a unui angajator etc)

Dosarul complet trebuie trimis la adresa de e-mail – delegatdetineret@ctr.ro

Ultima zi de aplicatie este 2 august 2009!

Mai multe informaţii pe www.unyouthdelegate.ro
Ştirea a fost preluată de la Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.