Declarațiile finaliștilor  ediției a II-a Chivas The Venture  în România

0

 

© Mihnea Ratte

András Kapy, Axosuits: ,,Sunt foarte bucuros să mă aflu printre finaliștii The Venture și îmi doresc să ajung în finala globală! Problema pe care o adresează Axosuits nu are foarte multe soluții tehnice la ora actuală, cele existente fiind foarte scumpe și greu de procurat de către omul de rând. Scopul nostru este să oferim exoschelete la un preț accesibil, așa încât oricine se regăsește în această situație să poată procura echipamentul și, cu ajutorul lui, să-și recâștige autonomia.”

Camil Moldoveanu, Re.Flex: ,,Suntem foarte fericiți să ne aflăm în finala Chivas The Venture și ne dorim să extindem impactul social Re.Flex asupra câtor mai mulți oameni. Re.Flex ușurează procesul de recuperare fizică a pacienților: nu mai trebuie să se deplaseze până la clinică, le detectam și le inventariem tot antrenamentul, punându-le la dispoziție un raport complet, unde pot să vadă evoluția zilnică. Dacă gresesc ceva, fie vizualizează pe telefon sau pe un televizor smart, prin screenshare, forma corecta în care ar trebui să stea, fie simt vibrații în senzori atunci când fac ceva gresit.”

Liviu Andrei Dascălu, MIRA Rehab: ,,Suntem mândri să ne numărăm printre finaliștii The Venture. Credem cu adevărat că MIRA, proiectul nostru, poate să ajute mulți pacienți cu deficiențe motorii să aibă parte de o recuperare mult mai ușoară și interactivă, prin intermediul exercițiilor și  al jocurilor implementate în aplicație”.

Khaled Al Mezayen, SOWAT: ,,Sunt foarte bucuros să particip în finala The Venture. Competiția reprezintă o mare oportunitate pentru noi și sperăm să ajungem cât mai departe și să ajutăm cât mai mulți oameni, de pe tot globul. SOWAT are un impact social imediat, sistemul nostru oferind o soluție la o problemă critică – lipsa apei potabile în comunitățile defavorizate”.

Radu Motișan, uRAD Monitor: ,,Chivas The Venture este pentru noi o provocare, din care avem foarte multe de învățat. Soluția pe care am dezvoltat-o prin uRAD Monitor întoarce ceva oamenilor, oferindu-le un produs pe care îl pot folosi ușor pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții”.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează