Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Decathlon, 40 de ani de inovație / Gala Inovațiilor Decathlon 2016

0

Gala Inovațiilor Decathlon reprezintă un eveniment unic și original datorită faptului că inovația este abordată într-o manieră pragmatică de către o echipă formată din ingineri, manageri și designeri de top. Evenimentul este cu atât mai important anul acesta  cu cât compania Decathlon aniversează 40 ani de existență  pe piața de retail a produselor dedicate disciplinelor sportive.

p1

Gala va avea loc în data de 6 octombrie 2016, începând cu ora 21:30 în Lille, Franța. Evenimentul se află deja la a XI-a  ediție, fiind lansat în 2005 cu scopul de a motiva brand-urile să ofere  publicului produse cât mai  inovative, ce au o utilitate practică.

În fiecare an, Gala Inovațiilor Decathlon trebuie să desemneze cel mai inovativ produs al anului din 10 brand-uri atent selectate. Anul acesta au fost selectate 8 produse, fiecare participant având la dispoziție 3 minute să prezinte și să convingă publicul de inovativitatea și utilitatea produsului. La eveniment vor participa mii de spectatori (membrii ai echipei Decathlon, clienți etc.)  atât fizic cât și prin live stream, ce pot vota  pentru produsul favorit.

La fel ca în anii trecuți, produsele câștigatoare vor ajunge pe rafturile magazinelor Decathlon începând cu anul 2017, de unde pasionații de sport le vor putea achiziționa. În acest moment, în magazinele Decathlon se găsesc produsele câștigatoare din edițiile trecute: masca snorkeling easybreath, cortul 2 seconds, cortul 2 seconds fresh and black,  trotinetă B1, incăltăminte alergare Kiprun,  coș baschet the Hoop, bike lights și mingea de baschet Tarmark.

Întregul eveniment durează o oră, el fiind urmărit prin live streaming pe www.decathlon.ro sau pe http://innovation.decathlon.com/en/.

Gala Inovațiilor Decathlon este un show în adevăratul sens al cuvântului, unde prezentarea poate fi insotită de muzică, lumini și stand de prezentare, unde produsele pot fi atinse, văzute și testate de către cei prezenți la eveniment.  Criteriile ce diferentiază un produs inovativ fată de  un produs obișnuit sunt următoarele: calitatea, design-ul, fiabilitatea, prețul accesibil și originalitatea.

Pentru a imbunătăti considerabil viața tuturor sportivilor, în fiecare an Decathlon  analizează produsele cu atenție și le adaptează în funcție de nevoile acestora. Rezultatul este unul fericit și  arată  interesul companiei Decathlon fată de clienții săi: peste 80% din clienții Decathlon s-au declarant mulțumiți de produsele  marca Decathlon.

Gala Inovațiilor Decathlon este un eveniment internațional, ce se bucură de nenumărate revizionari, cu sute de mii de voturi  și mii de fani ce reușește an de an să strangă cât mai mulți oameni creativi, pasionați de sport și de produsele Decathlon. Pasionații de sport din România pot și ei să participe la această Gală a Inovației vizionând și votând online produsele înscrise în cadrul Galei.

Detaliile despre procedura de vot și modalitatea de înscriere se găsesc aici:     http://innovation.decathlon.com/en/vote/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.