De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 7card donează 3% din abonamentele folosite pe 3 decembrie pentru sportivii Special Olympics România

0

­­­­­­De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 7card donează 3% din abonamentele folosite pe 3 decembrie pentru sportivii Special Olympics România.

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită în fiecare an, la nivel mondial, în data de 3 decembrie, 7card donează 3% din abonamentele folosite de către utilizatori în această zi în beneficiul programelor sportive derulate de Special Olympics România pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

U5

Astfel, joi, 3 decembrie, devine o zi de joi specială – #Special Thursday – pentru utilizatorii care au un abonament 7card și care decid să îl folosească în această zi, în oricare din sălile de sport aflate în portofoliul 7card din cele șase orașe din România în care este prezent. Pentru fiecare abonat care alege să facă sport joi, 7card va dona 3% din valoarea abonamentului către Special Olympics România. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a crește numărul de sportivi cu nevoi speciale care vor beneficia de programele de pregătire sportivă și competițiile oferite de Special Olympics România la nivel național.

Pentru noi, sportul este însuși raison d’être al companiei noastre. Este foarte important să oferim celor care folosesc serviciile noastre ocazia de a-și schimba stilul de viață și de lucru prin intermediul sportului”, declară Iulian Cîrciumaru, co-fondator 7card. ”Sportivii Special Olympics nu fac excepție, cu atât mai mult cu cât sportul înseamnă, pentru ei și pentru părinții lor, sănătate, independență și ocazia de a-și face prieteni cu și fără dizabilități, devenind membri activi ai comunității. Ne bucurăm să putem susține abilitatea sportivă și să arătăm că sportul nu impune limite”, adaugă Andrei Crețu, co-fondator 7card.

La rândul său, Cristian Ispas, Director Național al Special Olympics România, completează: ”Cred că fiecare dintre noi se simte mai plin de energie, mai încrezător și mai sănătos după ce practică orice formă de sport. Uneori, pentru sportivii Special Olympics, activitatea sportivă înseamnă, pe lângă acestea, diferența dintre a trăi o viață izolată și a-și pune abilitățile de orice natură în folosul comunității din care fac parte.  Este încurajator pentru noi să știm că sunt companii precum 7card care văd dincolo de particula ”diz” și se concentrează pe potențialul oferit de ”abilitate” ”.

7card

7card este un instrument de retenție și motivare a angajaților din companii, prin intermediul căruia au ocazia de a adopta un stil de viață sănătos. Astfel, în baza unui singur card de acces, abonații 7card au la dispoziție o rețea impresionantă de săli de fitness și aerobic, piscine, săli de dans și altele în cele mai importante orașe din România: București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Iași.

Website: www.7card.ro

Special Olympics Romania

Special Olympics România este o organizație nonguvernamentală care urmărește implicarea și integrarea persoanelor cu dizabilități intelectuale în comunitate prin sport. Prin intermediul activităților sportive, al întâlnirilor cu tinerii, al activităților de conștientizare si implicare, Special Olympics România contribuie la promovarea persoanelor cu dizabilități intelectuale și creșterea nivelului de înțelegere și acceptare din partea societății a acestor persoane.

Facebook: www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.