„De ce nu bem mai des astfel de vinuri?”

0

Incantat de gustul a doua vinuri din Elvetia, unul alb si unul rosu, editorialistul Daily Mail Olly Smith marturiseste ca s-a dus cu gandul la tarile din Europa care stau bine acest capitol, altele decat Franta, Spania si Italia, potrivit stirileprotv

Este mentionata si Romania, despre care jurnalistul britanic spune ca are vinuri nu doar bune, dar si cu un pret accesibil.

De ce nu bem mai des astfel de vinuri? Poate ca n-ati degustat recent un vin romanesc, dar cred ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa faceti acest lucru. Ce primiti pentru banii platiti pentru o sticla de vin din aceasta tara e cu adevarat uimitor„, ne lauda Smith.

steaguri 2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează