De ce iubesc Romania? Concurs de clipuri video

0

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni organizează, în perioada 8 iunie – 8 iulie 2010, concursul de clipuri video şi aplicaţii multimedia “De ce iubesc România”. Competiţia se adresează tinerilor etnici români din afara graniţelor, cu vârste cuprinse între 14 – 21 de ani.

Regulamentul concursului:

* Tema concursului: “De ce iubesc România”.
* Cerinţe: realizarea unui clip video sau a unei aplicaţii multimedia cu o durată de maximum 3 minute, în format mpeg, avi, divx, mov sau wma.
* Participanţi: etnici români din afara graniţelor naţionale, din toată lumea, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani.
* Persoanele care doresc să se înscrie la acest concurs pot forma o echipă de maximum 3 membri, care să realizeze un material vizual (clip video sau aplicaţie multimedia)  şi să elaboreze un scurt sinopsis (o descriere scurtă a materialului înaintat).
* Sunt acceptate în concurs doar proiectele înscrise până pe data de 8 iulie 2010.
* Clipul video sau aplicaţia multimedia va fi trimisă pe adresa  comunicare@dprp.gov.ro sau prin intermediul portalului www.transfer.ro şi va fi însoţit(ă) de:

1. – o scurtă descriere a membrilor echipei (nume, vârstă, adresă, e-  mail, telefon),
2. – sinopsis,
3. – descrierea proiectului (obiective, concept, mijloace de realizare).

* Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanţi DRP,  ICR şi TVR.
* Rezultatele concursului vor fi anunţate pe data de 15 iulie 2010, pe pagina de internet www.dprp.gov.ro.

ştigătorii vor fi invitaţi să participe la şcoala de vară “Comunităţi româneşti şi identitate europeană”, care se va desfăşura în Delta Dunării, în perioada 16 – 22 august 2010 şi vor avea ocazia să viziteze cele mai importante obiective turistice ale României.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret vor suporta integral costurile de participare.

(Multumim Oana Petria pentru informatie!)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează