Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De ce iubesc Romania? Concurs de clipuri video

0

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni organizează, în perioada 8 iunie – 8 iulie 2010, concursul de clipuri video şi aplicaţii multimedia “De ce iubesc România”. Competiţia se adresează tinerilor etnici români din afara graniţelor, cu vârste cuprinse între 14 – 21 de ani.

Regulamentul concursului:

* Tema concursului: “De ce iubesc România”.
* Cerinţe: realizarea unui clip video sau a unei aplicaţii multimedia cu o durată de maximum 3 minute, în format mpeg, avi, divx, mov sau wma.
* Participanţi: etnici români din afara graniţelor naţionale, din toată lumea, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani.
* Persoanele care doresc să se înscrie la acest concurs pot forma o echipă de maximum 3 membri, care să realizeze un material vizual (clip video sau aplicaţie multimedia)  şi să elaboreze un scurt sinopsis (o descriere scurtă a materialului înaintat).
* Sunt acceptate în concurs doar proiectele înscrise până pe data de 8 iulie 2010.
* Clipul video sau aplicaţia multimedia va fi trimisă pe adresa  comunicare@dprp.gov.ro sau prin intermediul portalului www.transfer.ro şi va fi însoţit(ă) de:

1. – o scurtă descriere a membrilor echipei (nume, vârstă, adresă, e-  mail, telefon),
2. – sinopsis,
3. – descrierea proiectului (obiective, concept, mijloace de realizare).

* Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanţi DRP,  ICR şi TVR.
* Rezultatele concursului vor fi anunţate pe data de 15 iulie 2010, pe pagina de internet www.dprp.gov.ro.

ştigătorii vor fi invitaţi să participe la şcoala de vară “Comunităţi româneşti şi identitate europeană”, care se va desfăşura în Delta Dunării, în perioada 16 – 22 august 2010 şi vor avea ocazia să viziteze cele mai importante obiective turistice ale României.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret vor suporta integral costurile de participare.

(Multumim Oana Petria pentru informatie!)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.