Daciotii din Mongolia se intorc acasa!

0
Dupa cum ati aflat, sau, daca n-ati aflat, aflati de-aici: Daciotii se intorc acasa! 

Si-au indeplinit cu succes misiunea, Miorita a fost la inaltime iar ei alaturi de ea. Pe scurt despre povestea Daciotilor cu Miorita pana in Mongolia puteti citi aici iar pe lung, cu relatari complete ale aventurilor de pe drum, puteti citi aici.
In cinstea intoarcerii lor, noi, adica  La Hala & Friends: Volkswagen Classic ClubMinor Swing HamaceOrganic JOY, Old Skool Club, Tobex si alti cativa oameni simpli si frumosi ne-am gandit si sfatuit sa dam o petrecere de bun venit la care, toata lumea, cu mic, cu mare, este binevenita. La care, toata lumea se va bucura de o surpriza minunata de bun venit pentru aventurierii nostri mioritici dar si pentru toti cei care i-au sustinut si urmarit cu sufletul la gura in calatoria lor si isi doresc ca aceasta poveste sa mearga mai departe.
Detalii aici: www.facebook.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează