Daciotii din Mongolia se intorc acasa!

0
Dupa cum ati aflat, sau, daca n-ati aflat, aflati de-aici: Daciotii se intorc acasa! 

Si-au indeplinit cu succes misiunea, Miorita a fost la inaltime iar ei alaturi de ea. Pe scurt despre povestea Daciotilor cu Miorita pana in Mongolia puteti citi aici iar pe lung, cu relatari complete ale aventurilor de pe drum, puteti citi aici.
In cinstea intoarcerii lor, noi, adica  La Hala & Friends: Volkswagen Classic ClubMinor Swing HamaceOrganic JOY, Old Skool Club, Tobex si alti cativa oameni simpli si frumosi ne-am gandit si sfatuit sa dam o petrecere de bun venit la care, toata lumea, cu mic, cu mare, este binevenita. La care, toata lumea se va bucura de o surpriza minunata de bun venit pentru aventurierii nostri mioritici dar si pentru toti cei care i-au sustinut si urmarit cu sufletul la gura in calatoria lor si isi doresc ca aceasta poveste sa mearga mai departe.
Detalii aici: www.facebook.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.