Dacian Ciolos comisarul european desemnat pentru agricultura, patru din cinci stele!

0

Financial Times i-a acordat, după audierile din comisie, lui Dacian Cioloş, comisarul european desemnat pentru agricultură, patru din cinci stele, într-un sistem de evaluare stabilit de jurnaliştii.

„Expert în domeniul pentru care a fost desemnat, Cioloş i-a încântat pe europarlamentari spunându-le ce vroiau să audă, şi anumă că Parlamentul va avea mai multe puteri, ca urmare a Tratatului de la Lisabona şi că are nevoie de mai mulţi bani pentru agricultură. Audierea s-a încheiat cu aplauze puternice din partea europarlamentarilor”, scrie autorul articolului din Financial Times despre prestaţia din 15 ianuarie a lui Cioloş.”

via ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează