Dacia se plaseaza pe primul loc in Franta

1

Dacia se plasează pe primul loc în Franţa în funcţie de creşterea numărului de înmatriculări de autoturisme noi din iunie, de 95,8%, comparativ cu aceeaşi lună din 2009, la 12.075 de unităţi, rezultat care conferă producătorului auto român poziţia a treia în rândul mărcilor străine.

Pe poziţia a doua se plasează grupul Renault, proprietarul Dacia, cu 64.644 de înmatriculări noi, cu 1% mai reduse decât în iunie 2008. Cota de piaţă a avansat uşor, de la 26,8% la 26,9%. Pentru marca Renault, numărul înmatriculărilor de automobile noi a scăzut cu 11,1%, la 52.569 de unităţi.

via mediafax.ro

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează