Dacia in crestere cu 38% pe piata franceza!

0

Dacia inregistreaza o crestere istorica in piata franceza, informeaza 9am.ro
Nu e tocmai o mare supriza, credem noi, avand in vedere faptul ca Dacia este, pana la urma, o marca Renault. Totusi, succesul Dacia de pana acum merita apreciat in conditiile de criza acuta in piata automobilelor.

Inmatricularile de masini personale si vehicule comerciale usoare noi Dacia din primele 10 luni, de pe piata franceza, s-au ridicat la 48.743 unitati, in crestere cu 38% fata de perioada similara a lui 2008, se arata intr-un comunicat al Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile.

Din numarul total de masini noi Dacia inmatriculate, 44.802 au fost masini personale (cota de piata 2,5%), in crestere cu 26,9% fata de perioada ianuarie-octombrie 2008.

La nivelul lunii octombrie, au fost inmatriculate 6.895 unitati noi Dacia, in crestere cu 85,9% fata de octombrie 2008, cand au fost raportate 3.708 unitati. In luna octombrie 2009, cota de piata pentru Dacia a fost de 2,8%, fata de 1,7% cat a fost in octombrie 2008. Din cele 6.895 unitati Dacia inmatriculate in octombrie, 6.481 au fost masini personale, cresterea fata de octombrie 2008 fiind de 75,1%.

Mai multe informatii despre acest subiect sunt pe 9am.ro

dacia

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează