Dacia eco:)

0

În vremuri provocatoare pentru piaţa auto la nivel mondial iată că Dacia lansează un model nou! Dacia Sandero Stepway este noul model ce urmează să fie lansat pe data de 17 iunie 2009 la Salonul Auto de la Barcelona. Acest model va fi disponibil pe pieţele europene începând cu septembrie 2009. Interesant este faptul că acest model a fost deja supranumit de o parte din presa românească Dacia eco. Citeşte articolul complet publicat pe wall-street.ro pentru a vedea de ce Stepway este Dacia eco:)
304_640-dacia-eco „Stepway este o noua versiune a berlinei bicorp Sandero lansate in iunie 2008. In unele tari, comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie 2009.In functie de piata de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipata cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 90 CP si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP. Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind, prin urmare, de semnatura Dacia eco².” Mai multe poze despre acest nou model Dacia pe site-ul wall-street la galeria foto.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează