Dacia Duster – succes la Salonului Auto de la Geneva!

0

Modelul SUV Dacia a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, standul romanesc fiind printre cele mai vizitate. Televiziunilor franceze si elvetiene prezinta Dacia Duster ca fiind „provocarea numarul unu a Salonului”.

Potrivit articolului publicat de 9am.ro „Dacia Duster poate fi comandat in oricare dintre cele 100 de showroom-uri Dacia, cu preturi de pornire de la 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4×2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4×4. Masina este disponibila in trei versiuni de echipare: Duster, Ambiance si Laureate. In cazul versiunii de echipare Laureate, pretul pentru varianta 4X4 ajunge la 15.600 euro.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează