Dacia, cronică pozitivă britanică

0

Ziarul britanic The Independent are cuvinte de laudă la adresa automobilului Dacia Logan MCV, clasând maşina românească în topul celor mai bune maşini spaţioase de pe piaţă. Citeşte mai jos câteva cuvinte din articolul publicat de 9am.

„Dacia Logan MCV se bucura de aprecierea jurnalistilor britanici de la The Independent, care prezinta masina romaneasca intre primele zece cele mai bune masini spatioase de pe piata, alaturi de marci ca Mercedes, Chrysler, Hyundai, Renault sau Skoda. Dacia Logan MCV este prima masina prezentata in galeria foto cu cele mai spatioase zece masini postata pe site-ul The Independent, iar textul aferent fotografiilor de prezentare deplange faptul ca modelul nu poate fi cumparat in Marea Britanie.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează