Dacia are crestere de 29% la sase luni

0

Un brand românesc creşte în plină perioadă de criză! Dacia, sub tutelă franceză a crescut cu aproape 29% în primele 6 luni ale lui 2009.

„Dacia a comercializat, in primul semestru din acest an, la nivel european, un numar de 117.131 unitati, cu 28,6% mai mult decat realizase in perioada similara a anului trecut, reiese din datele Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA), care preia statisticile ACEA. La nivel european, dupa primele sase luni din 2009, cota de piata a Dacia a crescut cu 45%, comparativ cu semestrul 1 2008, la 1,6%, informeaza NewsIn.”

Articolul complet este pe wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează