Dacia accelereaza!

0

Potrivit Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) citaţi de Capital.ro, marca Dacia continuă să crească! Rezultatele pozitive înregistrate de Dacia sunt la capitolul înmatriculări şi cotă de piaţă.

Cota de piaţă a crescut de la 1,6% la 1,9%, iar înmatriculările Dacia s-au majorat cu 11,7% în primele 10 luni din 2010 faţă de perioada similară din 2009.

Singurele mărci care au înregistrat în acest an creşteri ale înmatriculărilor mai mari decât producătorul român sunt Nissan (13,1%), Volvo (12,8%) şi Land Rover (26,1%). În acelaşi timp, mărci precum Volkswagen, Skoda, Fiat sau Opel au înregistrat scăderi importante.

Sursa: capital.ro

PS: Multumim Marian Scafaru pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează