Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri gratuite de limba romana in Italia

1

Cine a spus ca in Italina nu se vorbeste limba romana? la Vinovo langa Torino, la biblioteca civica – Castello „Della Rovere” se organizeaza cursuri de conversatie in limba romana.

„In fiecare marti de la ora 15:00 la ora 17:00 si in fiecare miercuri de la ora 10:00 la ora 12:00 la Biblioteca Civica – Castello „Della Rovere” via San Bartolomeo 40, 10048 la Vinovo (TO) va avea loc un curs de conversatie in limba romana, transmite Romanian Global News, care citeaza Primaria din Torino.

Este vorba de fapt de o serie de intalniri organizate de tinere romance care le vor preda participantilor notiunile de baza ale limbii romane. Organizatorii isi propun astfel sa creeze pentru cei care doresc sa se apropie de limba romana ocazii placute in acest sens.

Pentru a urma cursurile absolut gratuite, este necesara inscrierea la Biblioteca oraseneasca din Vinovo. Detalii despre derularea cursurilor si alte amanunte se pot obtine la numerele de tel. 011 9931006 e-mail: biblio@abaconet.it”

Informatii complete pe rgnpress.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.