Cursuri gratuite de limba romana in Italia

1

Cine a spus ca in Italina nu se vorbeste limba romana? la Vinovo langa Torino, la biblioteca civica – Castello „Della Rovere” se organizeaza cursuri de conversatie in limba romana.

„In fiecare marti de la ora 15:00 la ora 17:00 si in fiecare miercuri de la ora 10:00 la ora 12:00 la Biblioteca Civica – Castello „Della Rovere” via San Bartolomeo 40, 10048 la Vinovo (TO) va avea loc un curs de conversatie in limba romana, transmite Romanian Global News, care citeaza Primaria din Torino.

Este vorba de fapt de o serie de intalniri organizate de tinere romance care le vor preda participantilor notiunile de baza ale limbii romane. Organizatorii isi propun astfel sa creeze pentru cei care doresc sa se apropie de limba romana ocazii placute in acest sens.

Pentru a urma cursurile absolut gratuite, este necesara inscrierea la Biblioteca oraseneasca din Vinovo. Detalii despre derularea cursurilor si alte amanunte se pot obtine la numerele de tel. 011 9931006 e-mail: biblio@abaconet.it”

Informatii complete pe rgnpress.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.