Cursuri de scriere academica la Centrul RISS

0

Pregatesti lucrarea de licenta, disertatie, doctorat sau pur si simplu vrei sa afli mai multe despre cum se face cercetare?

Centrul Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate (Centrul RISS) a pregatit un curs de formare pe scriere academica: RISSearch.

Acesta isi propune imbunatatirea competentelor de cercetare, redactare si prezentare a lucrarilor academice din domeniile: Relatii Internationale, Stiinte Politice, Studii de Securitate, Geopolitica si alte discipline conexe.

Pe parcursul a 6 sesiuni de formare, participantii vor invata despre:

  • Cercetarea in relatii internationale si domenii conexe: alcatuirea bibliografiei, alegerea unei teme de licenta/disertatie/doctorat sau a unei lucrari de cercetare
  • Surse de informare: motoare de cautare, surse clasice (fizice si online), surse alternative de informare, plagiat
  • Motodologie de cercetare
  • Interpretarea informatiilor: si a datelor, in functie de relevanta lor si inserarea acestora in corpul lucrarii
  • Formatare: si tehnoredactare, citare
  • Prezentarea proiectului: tehnici de public speaking, realizare suport de prezentare, sustinere lucrare de cercetare
  • Cercetare-posibilitati: cum publici in reviste de specialitate, precum si despre participarea la conferinte stiintifice.

 

Perioada de desfasurare: 26 ianuarie- 10 martie ( 6 sesiuni a cate 3 ore)

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

e-mail: Sorina.ciotirca@centrulriss.com, tel: 0743 151 569

Inscrierile se fac pana la data de 24 ianuarie 2012.

Numarul de locuri este limitat.

Mai multe detalii aici: centrulriss.com/proiecte/rissearch

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează