Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri de scriere academica la Centrul RISS

0

Pregatesti lucrarea de licenta, disertatie, doctorat sau pur si simplu vrei sa afli mai multe despre cum se face cercetare?

Centrul Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate (Centrul RISS) a pregatit un curs de formare pe scriere academica: RISSearch.

Acesta isi propune imbunatatirea competentelor de cercetare, redactare si prezentare a lucrarilor academice din domeniile: Relatii Internationale, Stiinte Politice, Studii de Securitate, Geopolitica si alte discipline conexe.

Pe parcursul a 6 sesiuni de formare, participantii vor invata despre:

  • Cercetarea in relatii internationale si domenii conexe: alcatuirea bibliografiei, alegerea unei teme de licenta/disertatie/doctorat sau a unei lucrari de cercetare
  • Surse de informare: motoare de cautare, surse clasice (fizice si online), surse alternative de informare, plagiat
  • Motodologie de cercetare
  • Interpretarea informatiilor: si a datelor, in functie de relevanta lor si inserarea acestora in corpul lucrarii
  • Formatare: si tehnoredactare, citare
  • Prezentarea proiectului: tehnici de public speaking, realizare suport de prezentare, sustinere lucrare de cercetare
  • Cercetare-posibilitati: cum publici in reviste de specialitate, precum si despre participarea la conferinte stiintifice.

 

Perioada de desfasurare: 26 ianuarie- 10 martie ( 6 sesiuni a cate 3 ore)

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

e-mail: Sorina.ciotirca@centrulriss.com, tel: 0743 151 569

Inscrierile se fac pana la data de 24 ianuarie 2012.

Numarul de locuri este limitat.

Mai multe detalii aici: centrulriss.com/proiecte/rissearch

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.