Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs „Social Economy LAB, revitalizing small towns and villages!”- apel la inscrieri

0

Societatea pentru Consum Responsabil anunţă lansarea apelului la înscrieri la cursul international „Social Economy LAB, revitalizing small towns and villages!”. Cursul se adreseaza lucratorilor de tineret si este organizat în parteneriat cu alte 9 organizatii europene, beneficiind de sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul ErasmusPlus. Se va desfasura in Aiud, jud. Alba in perioada 2-8 Aprilie 2016. Termen limita inscrieri: 7 martie 2016.

SE LAB- grf

Scop

Cursul vizeaza imbunatatirea competentelor lucratorilor de tineret de a aborda antreprenoriatul social in activitatea lor din comunitate, ca solutie alternativa la provocarile sociale, de mediu si economice ale satelor si oraselor mici.

Informaţii detaliate referitoare la acest curs (descriere, obiective, rezultate etc.) se pot accesa la următoarea adresă: https://www.salto-youth.net/tools/otlas-partner-finding/project/social-economy-lab-revitalizing-small-towns-and-villages.5252/.

Profilul candidatului:
– lucreaza cu tineri (lucrător/lider de tineret, manager de proiect, formator in proiecte de tineret, profesor)
– este membru al unei organizații non-guvernamentale sau lucreaza cu tinerii in cadrul unei institutii de invatamant
– este motivat să sprijine tinerii pentru a dezvolta iniţiative de antreprenoriat social;
– deține cunoștințe avansate de limba engleză (scris, vorbit);
– are peste 18 ani
– are o legatura puternica cu un sat sau un oras mic (<50.000 locuitori) Criterii de selecţie:

– capacitate de comunicare, informare şi formare;
– experienţa în lucrul cu tinerii;
– motivaţia de a dezvolta iniţiative de antreprenoriat social pentru tinerii din orasele mici sau din mediul rural;
– distribuţie geografică;
– abilităţi lingvistice.

Promovam egalitatea de sanse, selectia participantilor se va face pe baza profilul de mai sus, fara a se tine cont se orientarea sexuala, religie, culoarea pielii, etc. Niciun fel de discriminare nu va fi acceptata in cadrul procesului de selectie.

Înscrierea se face online prin

– Trimiterea unui video de max. 3 minute in limba engleza la adresa src.romania@gmail.com, in cadrul caruia vei raspunde la urmatoarele intrebari:
1. Why would you like to be part of this project?
2. What would you like to discover during the training?
3. What would you like to bring to the project?
– Completarea formularului de candidatură la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1d3mtJjRFcSsqREQuWpvbFbXRehgvRDZ7Eo_uEhtFc6c/viewform?c=0&w=1

NB! Doar aplicatiile candidatilor care urmeaza ambii pasi descrisi mai sus vor fi considerate eligibile pentru a intra in procesul de selectie. Data limită pentru înscrierea online este: 7 martie 2016

Rezultatele selecţiei vor fi comunicate tuturor candidaţilor de către Societatea pentru Consum Responsabil până pe 11 martie 2016.

Numar de participanti Romania:2

1

NOTĂ:
Costurile de transport, cazare și masă vor fi acoperite de către organizatori.
Participantii selectati isi asuma participarea la sesiunile de formare pe intreaga durata a trainingului.
Pentru orice neclarităţi privind procesul de înscriere la curs va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa src.romania@gmail.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.