Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cunoscutul designer Wilhelmina Arz se alătură demersului Fashion for Trees. VEZI rochia de 1.200 de euro donata!

0

Cunoscutul designer Wilhelmina Arz a ales să sprijine campania de strângere de fonduri iniţiată de Asociaţia MaiMultVerde şi a donat o rochie de 1.200 de euro, care poate fi câştigată de oricine face o donaţie pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees.

Fashion for Trees este un eveniment de fundraising organizat de Asociaţia MaiMultVerde, al cărui scop este de a aduna fonduri pentru viitoarele acţiuni de plantare. Dincolo de beneficiile estetice secundare, cei 20.000 de puieţi care vor fi plantaţi au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie pentru a îmbunătăţi calitatea aerului sau a împiedica dezastrele naturale care au loc în fiecare an (inundaţii, viscole puternice etc). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 11 octombrie,la Fratelli SocialClub, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine proiectele Asociaţiei MaiMultVerde prin prezenţa lor la eveniment şi organizarea unei prezentări de modă. Este vorba de Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur (Andreea Bădală ), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi Mirela Vescan.

 

Până acum, în numai patru ani de activitate (2008 – 2011), Asociaţia MaiMultVerde a plantat peste 600.000 de puieţi cu ajutorul a peste 19.000 de voluntari.

Şi tu te poţi alătura acestui efort colectiv, susţinând acţiunile de împădurire ale Asociaţiei MaiMultVerde. Dacă vrei să laşi un aer mai curat generaţiilor viitoare, intră pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees şi fă o donaţie. În funcţie de suma donată, poţi câştiga premii diverse, începând de la pachete cosmetice şi cărţi şi terminând cu o superbă creaţie Wilhelmina Arz.

Brand-ul Wilhelmina Arz este sinomin cu inovaţia, modernismul, stiinţa detaliului, stilul său aflându-se mereu în mişcare şi evoluând cu fiecare colecţie pe care o creează. Wilhelmina ne surprinde mereu cu un „twist”. Prin urmare, ţinuta donată pentru tombola online Fashion for Trees reconfirmă aceast lucru. Croiala aparent clasică şi extrem de elegantă, materialul fluid şi culoarea în ton cu specificul campaniei sunt asortate cu un decupaj adânc în spate pe care nimeni nu l-ar intui la prima vedere. O creaţie originală, pentru firi pline de mister şi feminitate, care se constituie în cadrul campaniei Fashion for Trees într-o declaraţie estetică şi etică în acelaşi timp. Gestul de a dona această superbă rochie reconfirmă sprijinul activ al designerilor români pentru sectorul non-guvernamental, Wilhelmina Arz împreună cu ceilalţi participanţila Fashionfor Trees declarându-se susţinători ai eforturilor pentru un mediu mai curat.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.