Cunoscutul designer Wilhelmina Arz se alătură demersului Fashion for Trees. VEZI rochia de 1.200 de euro donata!

0

Cunoscutul designer Wilhelmina Arz a ales să sprijine campania de strângere de fonduri iniţiată de Asociaţia MaiMultVerde şi a donat o rochie de 1.200 de euro, care poate fi câştigată de oricine face o donaţie pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees.

Fashion for Trees este un eveniment de fundraising organizat de Asociaţia MaiMultVerde, al cărui scop este de a aduna fonduri pentru viitoarele acţiuni de plantare. Dincolo de beneficiile estetice secundare, cei 20.000 de puieţi care vor fi plantaţi au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie pentru a îmbunătăţi calitatea aerului sau a împiedica dezastrele naturale care au loc în fiecare an (inundaţii, viscole puternice etc). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 11 octombrie,la Fratelli SocialClub, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine proiectele Asociaţiei MaiMultVerde prin prezenţa lor la eveniment şi organizarea unei prezentări de modă. Este vorba de Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur (Andreea Bădală ), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi Mirela Vescan.

 

Până acum, în numai patru ani de activitate (2008 – 2011), Asociaţia MaiMultVerde a plantat peste 600.000 de puieţi cu ajutorul a peste 19.000 de voluntari.

Şi tu te poţi alătura acestui efort colectiv, susţinând acţiunile de împădurire ale Asociaţiei MaiMultVerde. Dacă vrei să laşi un aer mai curat generaţiilor viitoare, intră pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees şi fă o donaţie. În funcţie de suma donată, poţi câştiga premii diverse, începând de la pachete cosmetice şi cărţi şi terminând cu o superbă creaţie Wilhelmina Arz.

Brand-ul Wilhelmina Arz este sinomin cu inovaţia, modernismul, stiinţa detaliului, stilul său aflându-se mereu în mişcare şi evoluând cu fiecare colecţie pe care o creează. Wilhelmina ne surprinde mereu cu un „twist”. Prin urmare, ţinuta donată pentru tombola online Fashion for Trees reconfirmă aceast lucru. Croiala aparent clasică şi extrem de elegantă, materialul fluid şi culoarea în ton cu specificul campaniei sunt asortate cu un decupaj adânc în spate pe care nimeni nu l-ar intui la prima vedere. O creaţie originală, pentru firi pline de mister şi feminitate, care se constituie în cadrul campaniei Fashion for Trees într-o declaraţie estetică şi etică în acelaşi timp. Gestul de a dona această superbă rochie reconfirmă sprijinul activ al designerilor români pentru sectorul non-guvernamental, Wilhelmina Arz împreună cu ceilalţi participanţila Fashionfor Trees declarându-se susţinători ai eforturilor pentru un mediu mai curat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează