Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Cum se vede România Pozitivă în fotografiile utilizatorilor de smartphone prin intermediul IndieFrame App 

0

Am verificat starea optimismului pragmatic in rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii, printr-o temă dedicată tuturor utilizatorilor de smartphone din tara.

In aprilie, RomaniaPozitiva.ro a lansat provocarea prin intermediul IndieFrame App – o aplicatie internationala ce vrea sa aduca media mai aproape de subiectele de stiri care-i intereseaza pe cetateni.

Peste 230 de materiale foto-video pe tema ‘optimism si rezolvarea problemelor autohtone’ au fost incarcate in aplicatie pentru Romania Pozitiva, in decurs de o luna. Iata o selectie cu cateva dintre ele, intr-un top 5 al optimismului asistat de tehnologie:

Foto: Marius Pisica / IndieFrame

Traficul din capitala si supra-aglomeratia sunt probleme pe care mijloacele de transport alternative si nepoluante le pot rezolva. Marius a incarcat fotografia unui skater care pare sa fi gasit rezolvarea la aceste provocari.

Foto: Raluca Caramelea / IndieFrame

Despre bucurie, culoare si copilarie, in fotografia Ralucai de la Color Run, 21 aprilie in Bucuresti.

Foto: Dragos / IndieFrame

O fotografie mai veche (2013) dar ingenioasa, despre cativa localnici dintr-o comuna vasluiana, care s-au decis sa marcheze gropile vechi din asfalt cu panselute.

Foto: Alin Avram / IndieFrame

Fotografia lui Alin este facuta in Irlanda, dar povestea din spate este despre promovarea sportului national romanesc – jocul de oina -. Mai multi tineri entuziasti au pornit intr-o calatorie in jurul continentului pentru a le explica strainilor de ce romanii iubesc oina.

​​

Foto: Octavian / IndieFrame

Octavian recomanda bicicleta ca mod de deplasare si de mentinere a vietii sanatoase. Fotografia e un selfie de la un centru de inchirieri MTB.

Multumim tuturor celor care ne-au transmis idei si solutii optimiste prin fotografii pe IndieFrame App in decursul lunilor aprilie si mai. Te invităm să descoperi in continuare și această parte a României, a exemplelor pozitive, si sa ne dai exemple optimiste prin intermediul smartphone-ului sau camerei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.