Cum se aplica la universitatile din Marea Britanie cu succes?

0

Esti in clasa a XII-a, vrei sa iti alegi facultatea si te preocupa viitorul. Atunci, aplica in Marea Britanie! Gasesti aici toti pasii de care ai nevoie pentru o aplicatie reusita si o echipa de consilieri ce iti sta aproape ca tu sa iti indeplinesti dorinta de a studia in strainatate.

De multe ori, micile detalii fac diferenta. Dincolo de cifrele obtinute la scoala, universitatile vor sa-si cunoasca viitorii studenti, iar eseul personal reprezinta cartea de vizita pentru cei care doresc sa urmeze studiile de licenta in Marea Britanie.

Echipa EDMUNDO va organiza un eveniment interactiv gratuit dedicat celor care doresc să aplice și care au nevoie de ajutor înainte de deadline-ul oficial UCAS – 15 ianuarie.

Consilierii educationali vor da startul la numărătoarea inversă și vor oferi informații utile, idei creative pentru eseul personal și alte surprize! Vino și tu, pe 8 ianuarie, in Bucuresti, Cluj Timisoara si Iasi să afli cum să-ți faci aplicația valoroasă.

Te poti inscrie aici.

 universitate uk

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează