Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum poate deveni România un hub european de securitate cibernetică?

0

România va găzdui noul Centru de competențe european industrial, tehnologic și de cercetare în materie de securitate cibernetică. Acesta va îmbunătăți reziliența cibernetică, va coordona investițiile, va sprijini cercetarea în domeniul securității cibernetice și va intensifica eforturile de dezvoltare tehnologică în întreaga UE.

16 februarie 2021

19:00 – 20:30 Ora României

Evenimentul își propune să aducă împreună reprezentanți ai instituțiilor și ai industriei, precum și specialiști în domeniul juridic, pentru a discuta oportunitățile generate de noul centru pentru România, precum și importanța securității cibernetice în contextul transformării digitale.

Aici linkul pentru înscrierea la eveniment: https://europuls.typeform.com/to/OZxI3wv4

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.