Cultura thailandeza prinde bine la Bucuresti!

0

În cadrul Zilelor Bucureştiului se va desfăşura un Festival al Culturii Thailandeze! Organizat cu cooperarea şi sprijinul  Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional al României,  Muzeului Naţional al Satului Dimitrie Gusti şi  Primăriei Municipiului Bucureşti, FESTIVALUL CULTURII THAILANDEZE se va desfăşura în perioada 18 – 22 septembrie 2010, după cum urmează:

–    18 septembrie,  09.00-18.00 , Muzeul Naţional al Satului D. Gusti
–    19 septembrie, 09.00-18.00, Parcul Cişmigiu
–    20-22 septembrie, 13.00-18.00, Parcul Cişmigiu

Oferta festivalului pare bogată: trupei de dansatori, dansuri populare tradiţionale thailandeze, sculptură în fructe, legume şi gheaţă, pictură pe umbrelele din hârtie atelier despre cum se fac mobilele din bambus, evantaie din bambus în forma de boboci de lotus sau despre cum se pictează obiectele din bambus cu straturi successive de lac.

via arcub.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează