cu.podu – Numărul pet-urilor adunate crește

0

Numarul pet-urilor colectate pentru realizarea proiectului cu.podu crește, depășind deja recodul actual.

Cu toate acestea, sunt insuficiente pet-uri pentru realizarea în condiții optime a podului cu care Timișoara va intra in Cartea Rcordurilor. Construirea celui mai mare pod din pet-uri din lume presupune colectarea în prealabil a 157.838 de pet-uri, numărul celor adunate până acum depășind cu puțin jumătate din necesar.

 cu-podu

Din această cauză perioada de colectare a pet-urilor a fost prelungită până în 20 Iunie, urmând ca proiectul cu.podu să fie instalat pe râul Bega în 24-25 Iunie.

p4

EcoStuff multumeste pe aceasta cale tuturor celor care au contribuit pana acum la colectarea pet-urilor si îi îndeamnă să le adune în continuare, până în 20 Iunie și să le aducă în locația deja cunoscută, La Căpițe.

cu.podu” este un proiect inițiat de EcoStuff Romania și presupune ridicarea în Timișoara a celei mai mari construcții din pet-uri din lume. Reușita va aduce înscrierea proiectului în Guinness Book. Recordul precedent a fost stabilit în 2011 în Lituania și a constat într-un brad de Crăciun realizat din 42.000 de pet-uri.

 p1

Prin încercarea de a doborî actualul record mondial organizatorii își propun să atragă atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic care ajung în apele din întreaga lume.

Urmărește evoluția proiectului pe Facebook: http://ecostuff.ro/cu-podu

Fiind un proiect unic în lume, de mare anvergură, EcoStuff speră să implice cât mai mulți voluntari, organizații și companii. Organizatorii caută un partener pentru realizarea structurii de rezistență a podului precum și pentru iluminatul artistic al acestuia.

„cu.podu” este susținut până în acest moment de Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Apele Române Banat, Căpitănia Portului Timișoara, ADID Timiș, FRIGOGLASS, „La Căpițe”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează