Crowdfunding pentru ultimul episod Wild Carpathia @ kickstarter.com

0

Charlie Ottley de la Wild Carpathia doreste sa faca un ultim episod din acest documentar si are nevoie urgent de fonduri.

Wild Carpathia 4: White Carpathia by Charlie Ottley

Help us make the final episode of Wild Carpathia and once again show the world the beauty of Romania, this time through winter.
Am aflat aceste informatii via Facebook de la Bogdan Serbu. Multumim.

Sursa: www.kickstarter.com

photo-original

„Sigur stiti ca se vrea promovarea tarii cu frumusetile, obiceiurile si traditiile ei din episoadele trecute, dar ce poate fi mai reprezentativ decat perioada sarbatorilor de iarna. Se anunta deci, un final de exceptie. De asemenea, se va trage un nou semnal de alarma pentru stoparea defrisarii abuzive a padurilor tarii, care pe zi ce trece se raresc.” (Bogdan Serbu)

Omul acesta se straduie pentru noi.

„Toata mass-media a vuit de fericire cand a aparut cu interviul printului Charles despre Romania, dar acum cand cere ajutor nu se stie si nu se spune nimic la tv, radio sau in gazetele importante. Ne cere ajutorul pentru a ne face un bine si suntem obligati sa il dam. Sa informam deci televiziunile, radioul, presa scrisa, ministerele turismului si al mediului, apelor si padurilor, etc. S-au facut branduri de tara de cateva secunde pe bani multi si unele au fost de slaba calitate. Acum avem ocazia iarasi sa aratam pozitiv Romania, lumii intregi, intr-un al patrulea lung metraj de exceptie si nu trebuie sa ratam ocazia”.

Are nevoie de fonduri pana la 30 septembrie 2015. Sa-l ajutam si sa ne ajutam! Multumesc si nu uitati sa dati share si sau like. Sursa: https://www.kickstarter.com
https://www.facebook.com/wildcarpathiaofficial

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează