Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crowdfunding pentru ultimul episod Wild Carpathia @ kickstarter.com

0

Charlie Ottley de la Wild Carpathia doreste sa faca un ultim episod din acest documentar si are nevoie urgent de fonduri.

Wild Carpathia 4: White Carpathia by Charlie Ottley

Help us make the final episode of Wild Carpathia and once again show the world the beauty of Romania, this time through winter.
Am aflat aceste informatii via Facebook de la Bogdan Serbu. Multumim.

Sursa: www.kickstarter.com

photo-original

„Sigur stiti ca se vrea promovarea tarii cu frumusetile, obiceiurile si traditiile ei din episoadele trecute, dar ce poate fi mai reprezentativ decat perioada sarbatorilor de iarna. Se anunta deci, un final de exceptie. De asemenea, se va trage un nou semnal de alarma pentru stoparea defrisarii abuzive a padurilor tarii, care pe zi ce trece se raresc.” (Bogdan Serbu)

Omul acesta se straduie pentru noi.

„Toata mass-media a vuit de fericire cand a aparut cu interviul printului Charles despre Romania, dar acum cand cere ajutor nu se stie si nu se spune nimic la tv, radio sau in gazetele importante. Ne cere ajutorul pentru a ne face un bine si suntem obligati sa il dam. Sa informam deci televiziunile, radioul, presa scrisa, ministerele turismului si al mediului, apelor si padurilor, etc. S-au facut branduri de tara de cateva secunde pe bani multi si unele au fost de slaba calitate. Acum avem ocazia iarasi sa aratam pozitiv Romania, lumii intregi, intr-un al patrulea lung metraj de exceptie si nu trebuie sa ratam ocazia”.

Are nevoie de fonduri pana la 30 septembrie 2015. Sa-l ajutam si sa ne ajutam! Multumesc si nu uitati sa dati share si sau like. Sursa: https://www.kickstarter.com
https://www.facebook.com/wildcarpathiaofficial

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.