Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CREA.T.Y.V

0

PROIECTUL CREA.T.Y.V.– EVENIMENT DE MULTIPLICARE LA FINAL DE PROIECT

Asociatia Habilitas si Asociatia Pro Vobis (Romania), Anziani e non solo (Italia), EUDA (Republica Ceha) si Gaiety School din Dublin (Irlanda) va invita la evenimentele de inchidere ale proiectului Erasmus + CREA.T.Y.V. – CREATIVE DRAMA FOR TRAINING YOUNG VOLUNTEERS IN INTERGENERATIONAL LEARNING ENVIRONMENTS.. Evenimentele vor avea loc in Dublin, Bucuresti, Praga si Carpi (Modena) in a doua jumatate a lunii martie 2019. La Bucuresti va avea loc pe 27 martie 2019. Vor fi vizate organizatiile de voluntari, ONG-urile, autoritatile publice si oricare alte parti interesate relevante, care sunt dispuse sa-si aprofundeze cunostintele privind voluntariatul intergenerational si caile inovatoare de instruire a voluntarilor in medii intergenerationale, in special prin intermediul tehnicilor dramatice creative.

CREA.T.Y.V. este un proiect Erasmus + de parteneriat strategic pentru tineret care se intinde pe o perioada de doi ani si care urmareste sa ajute tinerii cu posibilitati reduse de a-si dezvolta abilitatile si potentialul prin oportunitati de voluntariat intergenerationale. In ultimii doi ani acest proiect a pregatit tineri din România, Republica Ceha si Italia prin intermediul tehnicilor dramatice creative, in mediile intergenerationale, oferindu-le posibilitatea de a dezvolta competente sociale si civice. Folosirea tehnicilor dramatice creative in formare a permis proiectului sa ajute oamenii, in special generatiile mai tinere si mai in varsta, sa-si imbunatateasca increderea in sine si abilitatile lor prin intermediul schimburilor intergenerationale, combatand astfel stereotipurile privind varsta si promovand intelegerea reciproca.

In timpul evenimentelor de multiplicare din aceasta luna, participantii vor avea ocazia sa invete mai multe despre lectiile proiectului prin intermediul activitatilor mentionate mai sus. In special, acestia vor primi informatii despre programul de formare intergenerationala CREA.T.Y.V. in domeniul voluntariatului, despre ghidul privind voluntariatul intergenerational si despre recomandarile de politici publice privind modul in care factorii de decizie politica pot promova oportunitati de invatare non-formala persoanelor cu posibilitati reduse prin intermediul voluntariatului intergenerational si al oportunitatilor de invatare. Documentele mentionate mai sus pot fi descarcate si de aici pe site-ul CREATYV.

Filmele realizate in doua versiuni: scurt si lung, care sintetizeaza cele mai importante momente ale proiectului sunt disponibile si online (link: https://www.youtube.com/watch?v=dSkEzq_HY8Y&feature=youtu.be) si prezentate in timpul evenimentelor de multiplicare.

MAI MULTE INFORMATII: Urmariti-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/Creatyv-Project-1894197557530164/ Contactati-ne: asoc.habilitas@yahoo.com 

Aceasta publicatie a fost realizata cu sprijinul furnizat de Programul Erasmus + al Uniunii Europene. Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicatii nu constituie o aprobarea a continuturilor, care reflecta numai punctul de vedere al autorilor, si Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru nici o utilizare a informatiilor continute.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.