„Copil în Europa” Festivalul Național de Teatru pentru Copii și Tineri- Ediția a IX-a

0

Cea de a IX-a ediție a festivalului „Copil în Europa” va avea loc în perioada 21 – 30 iunie 2016, în mai multe locații din Timișoara.

Manifestarea își propune la această a noua ediție să adune sub auspiciile Thaliei elevii pasionați de teatru din toată țara și din Chișinău, într-un festival-concurs de teatru, care va cuprinde deopotrivă atât spectacole, cât și ateliere deosebite, specifice artelor scenice, teatrale și plastice.
Afis Copil in europa_IX_2

Festivalul reunește nume sonore la nivel național și internațional, fiind invitați să joace spectacole în festival, precum și să țină workshop-uri pentru participanți: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Ana Pepine, Paul Cosma Cimpoieru, Baczo Tunde Encinek și mulți alții.

Cu ajutorul parteneriilor culturali, festivalul include spectacolele invitate „Zic Zac”, care va avea loc in data de 29 iunie la ora 18 la Teatrul German Timisoara, un spectacol de Andrea Gavriliu- rezemată de Ștefan Lupu, cu: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu și Gabriel Costin, precum și spectacolul „Doi dintre NOI”, prezentat în limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa „Passe-Partout Dan Puric” în deschiderea festivalului, în 21 iunie la ora 18 la Casa Tineretului din Timișoara. În data de 27 iunie ne vor fi alaturi cei din trupa de Teatru Auăleu, cu spectacolul „Circus Mundi”, în piața Sfantul Gheorghe, începand cu ora 20.
Vor mai fi trei zile de spectacole concurs pentru spectacolele de liceu (22, 24 și 25 iunie), o zi pentru gimnaziu (23 iunie) și o zi pentru monolog, susținute pe scena Casei Tineretului.
În afara acestor spectacole în concurs, vor fi și o serie de ateliere: pantomimă, step, mișcare scenică, improvizație, circ, creativitate, Commedia de’ll Arte, cascadorie, teatru-dans, film, coregrafie, jonglerie, și canto.

Intrarea este liberă la toate activitățile festivalului, pe bază de rezervare on-line, aici https://www.facebook.com/events/1002022529891939/permalink/1039815512779307/

Pentru mai multe informații despre program, pe site-ul nostru http://www.ac-pentagon.ro/index.php/festivalul-de-teatru-copil-in-europa-3/129-festivalul-de-teatru-pentru-copii-si-tineret-copil-in-europa-9, precum si pe facebook https://www.facebook.com/events/1002022529891939/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.