Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii cuceresc Earth Speakr, o lucrare de artă interactivă realizată de Olafur Eliasson

0

Earth Speakr reprezintă o nouă lucrare de artă interactivă a artistului Olafur Eliasson care amplifică modurile în care copii văd viitorul planetei. Această lucrare invită adulții și liderii globali, cei care au puterea de decizie și de a schimba cursul lucrurilor să fie deschiși la mesajele copiilor.

Earth Speakr utilizează realitatea augmentată și include o aplicație gratuită, precum și un website interactiv (www.earthspeakr.art) disponibil în cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Eliasson a creat această lucrare de artă pentru a marca Președinția Germaniei la Consiliul Uniunii Europene în 2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.