Copiii ACORNS strang fonduri pentru Nepal

0

Scrisoarea copiilor ACORNS

Copiii din Nepal au nevoie de noi și numai împreună îi putem ajuta!

Sunt peste 2 milioane de copii în Nepal care au nevoie de ajutorul nostru și aproximativ 5000 de școli au fost distruse complet de cutremure. Chiar dacă nu cunoaștem exact semnificația acestor cifre, ne dăm seama că sunt foarte mulți copii nepalezi triști, care așteaptă să îi ajutăm. Noi, cei 80 de copii de la grădinița și creșa ACORNS, alături de educatori, părinți și prieteni, vrem să îi sprijinim să se întoarcă la școală cât mai curând. Numai așa pot trece peste suferință, pot reintra în normal și numai așa pot spera la un viitor frumos, la care au tot dreptul.

Veniți alături de noi, ajutați-ne să răspândim vestea proiectului nostru și, astfel, vom reuși să le facem o bucurie prietenilor din Nepal!

Pe 20 iunie, sub umbrela ”Împreună pentru copiii din Nepal” organizăm o petrecere cu specific britanic în marea și frumoasa noastră curte de la grădiniță (strada Popa Soare, nr. 63, sector 2, București) în cadrul căreia ne-am propus să strângem cât mai multe fonduri pentru copiii din Nepal. Avem alături parteneri de seamă de la British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Netherland Romanian Chamber of Commerce NRCC, The Diplomat, Crowne Plaza, Itsy Bitsy și copilul.ro și vă așteptăm și pe voi, să fim împreună pentru copiii din Nepal.

Avem între 1 și 6 ani și poate vă întrebați cum vom reuși să strângem banii și cum îi vom trimite în Nepal. Banii vor fi adunați de la companiile partenere și de la adulții care vor plăti biletul de intrare la petrecerea noastră, de la cei care vor cumpăra obiectele pe care noi le-am realizat în această perioadă în grădiniță și vor licita pentru premiile oferite de sponsorii noștri. Toți banii strânși vor fi livrați către alpinistul  Alex Găvan  care, prin parteneriatul cu organizația Kharuna-Shechen, îi va trimite în Nepal.

Vă așteptăm pe 20 iunie, de la ora 10.30 la ACORNS Great British Garden Party să ne jucăm, să ne bucurăm și să facem un bine copiilor care au nevoie de noi! Cei care nu pot ajunge pot ajuta prin donații direct AICI .

Vă așteptăm alături de noi să creștem împreună mai buni, mai curajoși și parte dintr-o mare familie, fără granițe, dar cu aceeași dorință a-i ajuta pe copiii din Nepal să își recapete zâmbetele!

Cu zâmbet, elan și determinare,

Copiii ACORNS

Copiii ACORNS

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează