Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consultare publică. Planul european de luptă împotriva cancerului.

0

Combaterea cancerului este una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene în domeniul sănătății publice. Ambițiile politice ale președintei von der Leyen menționează „un plan european de combatere a cancerului, pentru a sprijini eforturile statelor membre de a îmbunătăți controlul cancerului și îngrijirile acordate pacienților”, pentru a reduce suferința provocată de această boală și pentru ca Europa să devină lider în lupta împotriva cancerului s-a conceput Planul european de luptă împotriva cancerului.

Consultarea publică este adresată cetățenilor, pacienților și familiilor acestora care vor să își exprime opiniile pe subiectul „cancer”, precum și profesioniștilor din domeniul sănătății și organizațiilor implicate în prevenirea, diagnosticarea, tratarea, monitorizarea și cercetarea în domeniul cancerului. Rezultatele acestui sondaj va ajuta Comisia Europeană să dezvolte strategia necesară pentru combatarea cancerului in Europa.

Puteți accesa consultarea publică – https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12154-Europe-s-Beating-Cancer-Plan/public-consultation.

Pentru mai multe informații accesați: https://ec.europa.eu/health/non_communicable_diseases/cancer_ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.