Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consultare online, organizată în cadrul proiectului Dialogul UE cu tinerii, al 8-lea Ciclu al Dialogului Structurat European

0

Consultare online, organizată în cadrul proiectului Dialogul UE cu tinerii, al 8-lea Ciclu al Dialogului Structurat European, având ca tematică „Tineretul pentru Europa, Europa pentru Tineret: Spațiu pentru Democrație și Participare”

Dialogul UE cu tinerii este un proces participativ al Uniunii Europene care permite tinerilor să se implice, să-și prezinte ideile și propunerile factorilor de decizie, privind subiectele legate de politicile de tineret din UE. 
Evenimentul este gratuit și va avea loc duminica aceasta, 17 Ianuarie, începând cu ora 11:00. Vom discuta despre cum putem crește autonomia și participarea democratică a tinerilor, precum și îmbunătățirea spațiilor virtuale, astfel încât să fie sigure, accesibile și să asigure posibilități de participare a tinerilor. Am pregătit activități non-formale interesante și interactive. 

Tinerii interesați se pot înscrie completând formularul următor: https://forms.gle/LHXxKyEjDDLJu1PR8. De asemenea, mai multe informații despre consultarea online puteți găsi aici.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.