Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONNECTOR, Happening Nonformal la CLUJ

0

250

De ce CONNECTOR?

Sunt mii de pasionaţi ai învăţării nonformale în toată Europa şi sute de mii (chiar poate milioane) de oameni care beneficiază de ea. Acest eveniment le este dedicat, precum şi celor din alte sectoare ale educaţiei care doresc să împărtăşească şi să creeze împreună metode şi instrumente de învăţare cu impact, atât la nivel personal, cât şi profesional.

A sosit timpul că şi nonformalul să aibă „sărbătoarea” lui. CONNECTOR creează un „happening” de interacţiune pentru sute de oameni din toată Europa, oameni pentru care învăţarea nonformală este opţiunea naturală care completează şi sprijină educaţia lor formală. Şi, de ce nu, poate ajută România pentru a se poziţiona că un „hub” al învăţării nonformale în Europa.

Obiectivele evenimentului?

În mijlocul oricărui proces de învăţare se află oamenii. A învaţă cu plăcere, interactiv şi plecând de la experienţă şi nevoile lor reprezintă cheia dezvoltării personale şi profesionalea acestora. Pornind de la acest deziderat, obiectivele CONNECTOR sunt:
– să promoveze învăţarea nonformală în România şi în Europa
– să creeze conexiuni între învăţarea nonformală, educaţia formală şi formarea profesională
– să dezvolte un spaţiu pentru identificarea de nevoi şi provocări comune ale actorilor interesaţi precum şi de soluţii care să răspundă acestora prin proiecte şi activităţi în reţea
– să creeze un context participativ pentru împărtăşirea de metode, instrumente, practici şi idei eficiente de învăţare

Apelul pentru participanți (TL 3 octombrie) este disponibil AICI.
Apelul pentru facilitatori (TL 5 octombrie) este disponibil AICI.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.