Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința ThinkHealth – 14 octombrie 2020

0

De peste 30 de ani sistemul de sănătate trăiește cu un elefant în încăpere, pe care îl evită, cu toate că este o prezență constantă: vulnerabilitățile cronice din sănătate, pe care pandemia le-a relevat și mai mult.

  • Suntem în acel moment de inflexiune în care avem capacitatea să transformăm vulnerabilitățile în politici de sănătate vizionare și implemetabile?
  • Putem dezvolta un sistem de sănătate viabil, care să nu fie construit exclusiv pe SARS – Cov – 2?
  • Este noua Strategie Națională de Sănătate 2021 – 2027 o gură de oxigen?

Conferința ThinkHealth va putea fi urmărită în direct pe conferinte-live.ro, ca și pe paginile de FB SanatateaTV și RoHealthReview.

Pentru a rămâne cât mai fideli experiențelor pe care ThinkHealth le oferă în mod obișnuit, bazate pe dialog, participare activă și co – creere de idei și soluții, te încurajăm să ne adresezi întrebări sau comentarii în secțiunea discuții din cadrul evenimentului, dar și în timpul transmisiunii LIVE.

Poți consulta agenda conferinței aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.