Conferința Națională JCI România 2014

0

JCI Buzău vă invită la Conferința Națională JCI România 2014, care va avea loc la Buzău, în perioada 3-5 octombrie.

Conferința Națională JCI România este un eveniment anual care aduce împreună membrii organizației Junior Chamber International din toată țara pentru sesiuni de networking, training, dezvoltare personală și momente de relaxare.

„Așa cum i-am obișnuit pe buzoieni, vom aduce în oraș oameni de calibru”, a declarat Ana Maria Marin – Directorul Conferinței. „Ne bucurăm să îi avem alături de noi la acest eveniment pe Marius Ghenea, autorul cărții <<Antreprenoriat>> și antreprenor în serie, Cristina Marinescu – colaboratoare a Marinei Indoneziene sau Iulian Șerban, antreprenor și fondator al think-business.ro. Invităm buzoienii să participe în număr cât mai mare la Conferința Națională pentru a se bucura de informațiile pe care invitații noștri le vor pune la dispoziție în workshopuri și traininguri.”

Prima zi a conferinței va avea un panel dedicat antreprenoriatului într-o piață reticentă, workshopuri, traininguri, vizite la businessurile locale, precum și o vânătoare de comori care îi va ajuta pe invitați să descopere Buzăul.

„Pentru a pune în valoare frumusețile buzoiene îi vom invita pe toți cei prezenți să fotografieze orașul nostru”, a declarat Liviu Vasilescu, Președinte 2014 JCI Buzău. „Pozele încărcate pe pagina de facebook JCI Buzău, cu hashtagul #iLoveBuzău, vor participa la un concurs. 3 dintre acestea vor fi premiate în cadrul cinei festive de sâmbătă. Câștigătorii vor primi un tricou pictat manual cu <<#iLoveBuzău>>”.

CN_JCI_RO_14_cover_event

Junior Chamber International este cea mai mare organizație de tineri cetățeni activi din lume, fiind prezentă în peste 115 țări și având peste 250.000 membri.

Activitatea din România este concentrată în cele mai importante 10 orașe din țară: București, Brașov, Buzău, Cluj, Craiova, Constanța, Iași, Lugoj, Prahova și Timișoara. JCI Buzău a fost înființată în 2011, și are ca membrii tineri antreprenori și liber profesioniști – care contribuie la dezvoltarea Buzăului prin proiecte adresate comunității locale.

JCI Buzău urmărește promovarea și susținerea tinerilor antreprenori locali, organizarea și oferirea de cursuri de educație nonformală pentru tineri, organizarea de activități și evenimente de promovare a spiritului civic, toate având ca scop final realizarea unui impact pozitiv în comunitatea buzoiană.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.