Chișinău: Conferința Internațională „Limba română – limbă a integrării europene”, ediția a IV-a

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei, Institutul de Filologie al AȘM și unsprezece instituții de învățământ superior din Republica Moldova organizează, în perioada 31 august – 1 septembrie, a patra ediţie a Conferinței Internaționale „Limba română – limbă a integrării europene”.

Conferinţa se înscrie în seria de evenimente organizate de ICR Chişinău pentru a marca Ziua Limbii Române (31 august) în Republica Moldova.

În cadrul conferinţei vor fi susţinute unsprerzece prelegeri publice dedicate limbii şi culturii române în unsprezece dintre cele mai importante instituţii de învăţământ superior de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Programul conferinţei se va desfășura după cum urmează:

31 august, 2016

Şedinţa festivă la Academia de Ştiinţe a Moldovei dedicată Zilei Limbii Române

Masă rotundă dedicată limbii române

1 septembrie, 2016

Conferinţele publice organizate la unsprezece instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.