Conferința Internațională de protecție a mediului – Clean World Conference 2014

0

Cea mai mare mișcare de implicare socială și de protecție a mediului din lume, „Let’s Do It!” organizează între 6 – 9 Februarie la Pristina, în Kosovo, Clean World Conference 2014.

Participă 120 de deprezentanți din 40 de țări, România fiind reprezentată de Radu Rusu, președinte EcoStuff România (Timisoara) și Luciana Petroiu, Consultant Let’s do it, România! (București).

Unul dintre punctele importante ale conferinței din acest an se referă la conceperea unui plan de acțiune prin care să se reușească implicarea până în 2018 a 350 de milioane de voluntari în întreaga lume. Cu alte cuvinte Clean World Conference 2014 este despre cum să atragem masa critica în fiecare țară (5% din populație) și cum să schimbăm modul de gândire al oamenilor vis-a-vis de problema poluării și a deșeurilor.

cwc

Clean World Conference este organizată pentru prima dată în afara granițelor țării initiatoare, Estonia. Echipe din toată lumea se adună în fiecare an la această conferință pentru a face schimb de experiență, pentru a-și prezenta acțiunile de succes, pentru a găsi noi motivații și pentru a asculta și învăța de la inovatorii în domeniul civic și de protecție a mediului.

Prin intermediul acțiunilor comune World Cleanup 2012 și World Cleanup 2013, constând în acțiuni individuale de ecologizare organizate de membrii rețelei peste tot în lume, numărul de voluntari a crescut de la 50.000 de oameni, în Estonia la nouă milioane de voluntari în întreaga lume. Astfel mișcarea „Let’s Do It!” a ajuns în doar cinci ani de la o acțiune singulară la o rețea globală cu peste 110 de țări implicate.

cwc1Pentru mai multe informații:

Email: office@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ecostuff.romania

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.