Conferinta CSR „Pulling in the Right Direction” / Bucuresti 25-26 mai 2010

1

Cea mai importanta conferinta de CSR cu participare internationala din Romania va avea loc in 25 – 26 mai 2010. Cea de-a cincea editie a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala Corporativa – CSR’10 se desfasoara la Bucuresti, iar punctul forte al evenimentului, potrivit responsabilitatesociala.ro, consta in invitatii internationali. Dintre acestia ii amintim pe:

  • Guenther Juenger, Director of Corporate Affairs, Intel EMEA;
  • Jean Christophe Laugée, Social Innovation Director, Danone;
  • Richard Ellis, Group Head of CSR, Alliance Boots (al treilea lant farmaceutic din Europa si lider de piata in UK);
  • Juan Ramon Silva Ferrada, Area General Manager of Sustainability, ACCIONA (conglomerat spaniol cu activitati in domeniul constructiilor si al infrastructurii)
  • Jan Köpper, Coordinator Membership Services, CSR Europe etc.

Tema Conferintei de anul acesta este ”Pulling in the Right Direction” si ia in discutie relatia intre activitatile de CSR si criza economica. Importanta strategiei de CSR intr-o astfel de perioada va fi analizata, din nou, dintr-o perspectiva multi-disciplinara si inter-departamentala.

Evenimentul este organizat de SAGA Business and Community si sustinut de CSR Europe.

Mai multe informatii despre eveniment pe site-ul oficial csr10.eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.