Concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

0

Vă anunțăm că înscrierile la concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate s-au prelungit până la data de 30 noiembrie 2013. Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți cu transmiterea prin mijloacele media de care dispuneți a faptului că așteptăm înscrierile tinerilor români cu rezultate academice excepționale în țară și străinătate în anul academic 2012-2013 la oricare din următoarele categorii de concurs:

 Gala LSRS 2014
Studentul Român al Anului din America de Nord (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
Studentul Român al Anului din Europa (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
Studentul Român al Anului de pe Alte Continente
Studentul Român Erasmus al Anului
Studentul Anului în România
Premiul Special în Arte

Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Pentru a candida la una dintre secțiuni, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Pentru categoria Studentul Român Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere și „Formularul ERASMUS Premiile LSRS” (se va descărca de pe pagina web http://gala.lsrs.ro/concurs/). Acestea vor fi trimise la adresa erasmus@lsrs.ro.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina web a Galei LSRS 2014 (http://gala.lsrs.ro).

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2013, la București.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează