Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

0

Vă anunțăm că înscrierile la concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate s-au prelungit până la data de 30 noiembrie 2013. Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți cu transmiterea prin mijloacele media de care dispuneți a faptului că așteptăm înscrierile tinerilor români cu rezultate academice excepționale în țară și străinătate în anul academic 2012-2013 la oricare din următoarele categorii de concurs:

 Gala LSRS 2014
Studentul Român al Anului din America de Nord (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
Studentul Român al Anului din Europa (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
Studentul Român al Anului de pe Alte Continente
Studentul Român Erasmus al Anului
Studentul Anului în România
Premiul Special în Arte

Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Pentru a candida la una dintre secțiuni, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Pentru categoria Studentul Român Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere și „Formularul ERASMUS Premiile LSRS” (se va descărca de pe pagina web http://gala.lsrs.ro/concurs/). Acestea vor fi trimise la adresa erasmus@lsrs.ro.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina web a Galei LSRS 2014 (http://gala.lsrs.ro).

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2013, la București.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.