Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul National de Proiecte de Tineret 2010

0

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) publica Metodologia pentru Concursul National de Proiecte de Tineret 2010 – Componenta Internationala.

Concursul are tema „DIALOGUL SI INTELEGEREA RECIPROCA” si se raporteaza la prioritatile stabilite de Comisia Europeana si Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru anul 2010, cu ocazia Anului European pentru Combaterea Saraciei si a Excluziunii Sociale respectiv a Anului International al Tineretului si se incadreaza in Programul de sustinere a actiunilor de tineret si vizeaza urmatoarele prioritati si tipuri de proiecte:

–  Participarea tinerilor la viata societatii
–  Reducerea factorilor de risc care conduc la marginalizare si excludere sociala

Potrivit stiriong.ro „suma totala aprobata pentru Concursul National de Proiecte de Tineret – 2010, este de 400.000 lei.”

Perioada de depunere a proiectelor de tineret este 1- 16 iulie 2010, de luni pana joi intre orele 8,30-16,00 si vineri intre orele 8,30- 14,00. Documentele se depun sau se transmit prin posta la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret din Bucuresti, in strada Vasile Conta nr. 16, cod postal 020954, sector 2, in doua exemplare, in plic sigilat si stampilat de catre ONGT, cu mentiunea „Pentru Concursul National de Proiecte de Tineret cu componenta internationala – 2010” -pentru etapa I.

Nu se transmit mai multe proiecte in acelasi plic.

Se vor lua in considerare proiectele de tineret inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret pana la 16 iulie 2010- orele 14,00, inclusiv. Proiectele care, din diferite motive, ajung dupa termenul de depunere stabilit, respectiv data de 16 iulie 2010 (orele 14,00), sunt descalificate.

Selectia proiectelor de tineret se realizeaza de catre Comisia de selectie, constituita in acest scop la nivelul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, prin Ordin al Presedintelui, in perioada 19 iulie- 12 august 2010.

Rezultatele etapei de evaluare a proiectelor de tineret se afiseaza in data de 23 iulie 2010, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret din Bucuresti, strada Vasile Conta nr. 16, cod postal 020954, sector 2 , si pe site-ul www.anst.gov.ro

Informatii complete pe site-ul anst.gov.ro sau pe granturi.ro
via stiriong.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.