Concursul National de Proiecte de Tineret 2010

0

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) publica Metodologia pentru Concursul National de Proiecte de Tineret 2010 – Componenta Internationala.

Concursul are tema „DIALOGUL SI INTELEGEREA RECIPROCA” si se raporteaza la prioritatile stabilite de Comisia Europeana si Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru anul 2010, cu ocazia Anului European pentru Combaterea Saraciei si a Excluziunii Sociale respectiv a Anului International al Tineretului si se incadreaza in Programul de sustinere a actiunilor de tineret si vizeaza urmatoarele prioritati si tipuri de proiecte:

–  Participarea tinerilor la viata societatii
–  Reducerea factorilor de risc care conduc la marginalizare si excludere sociala

Potrivit stiriong.ro „suma totala aprobata pentru Concursul National de Proiecte de Tineret – 2010, este de 400.000 lei.”

Perioada de depunere a proiectelor de tineret este 1- 16 iulie 2010, de luni pana joi intre orele 8,30-16,00 si vineri intre orele 8,30- 14,00. Documentele se depun sau se transmit prin posta la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret din Bucuresti, in strada Vasile Conta nr. 16, cod postal 020954, sector 2, in doua exemplare, in plic sigilat si stampilat de catre ONGT, cu mentiunea „Pentru Concursul National de Proiecte de Tineret cu componenta internationala – 2010” -pentru etapa I.

Nu se transmit mai multe proiecte in acelasi plic.

Se vor lua in considerare proiectele de tineret inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret pana la 16 iulie 2010- orele 14,00, inclusiv. Proiectele care, din diferite motive, ajung dupa termenul de depunere stabilit, respectiv data de 16 iulie 2010 (orele 14,00), sunt descalificate.

Selectia proiectelor de tineret se realizeaza de catre Comisia de selectie, constituita in acest scop la nivelul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, prin Ordin al Presedintelui, in perioada 19 iulie- 12 august 2010.

Rezultatele etapei de evaluare a proiectelor de tineret se afiseaza in data de 23 iulie 2010, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret din Bucuresti, strada Vasile Conta nr. 16, cod postal 020954, sector 2 , si pe site-ul www.anst.gov.ro

Informatii complete pe site-ul anst.gov.ro sau pe granturi.ro
via stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează